• PRO TV
  • Cine e Marissa, pensionara de 71 de ani a cărei poveste a apărut în presa străină după ce a participat la un concurs de Miss: „Sunt un pic copleșită de toată atenția pe care o primesc”

Cine e Marissa, pensionara de 71 de ani a cărei poveste a apărut în presa străină după ce a participat la un concurs de Miss: „Sunt un pic copleșită de toată atenția pe care o primesc”

Cine e Marissa, pensionara de 71 de ani a cărei poveste a apărut în presa străină după ce a participat la un concurs de Miss: „Sunt un pic copleșită de toată atenția pe care o primesc”

Povestea Marissei Teijo a ajuns în presa din întreaga lume după ce pensionara de 71 de ani a făcut furori la un concurs de Miss din SUA. „Femeile tinere au vise, dar și cele în vârstă au”, a spus Marissa pe scenă la competiția Miss Texas.

Marissa Teijo din El Paso, în vârstă de 71 de ani, se simte ca o învingătoare după ce a participat la concursul Miss Texas SUA, care este o etapă preliminară la Miss SUA, competiție ce va avea loc în 5 august.

Gallery

Marissa a intrat în istorie concursului de frumusețe ca fiind cea mai vârstnică participantă. Chiar dacă nu a câștigat competiția, pensionara spune că și-a îndeplinit obiectivul și că este copleșită de toată atenția pe care o primește după concurs. Concurenta a arătat spectaculos și-n rochie de seară, dar și în costum de baie. (Vezi imagini cu Marissa în GALERIA FOTO de mai sus)

Pentru prima dată în acest an, Organizația Miss Universe a eliminat limitele de vârstă.

Marissa Teijo nu a câștigat coroana, dar a câștigat inimile multor femei, de la tinere regine ale frumuseții la femei mai în vârstă care au fost inspirate de povestea ei.

Marissa iubește sportul, iar la 71 de ani arată impecabil. De altfel, acesta este și unul dintre mesajele pe care concurenta a vrut să-l transmită femeilor din lumea întreagă.

„M-am gândit că aș putea inspira o mulțime de femei să se mențină în formă și să fie sănătoase. Așa că acesta a fost obiectivul meu principal: Du-te și arată că vârsta nu contează dacă ai grijă de tine și nu mă refer la față. Vorbesc despre a fi în formă, a avea un corp sănătos și a fi puternică”, a spus Marissa, citată de El Passo Times.

Marissa crede că femeile nu ar trebui să se străduiască să fie slabe, ci să fie sănătoase și puternice. Ea se antrenează de trei ori pe săptămână, ridicând greutăți. De asemenea, face exerciții cardio plimbându-și câinele pe dealurile din cartierul său East Side și îi place să facă spinning în alte zile ale săptămânii. (Vezi imagini cu Marissa în GALERIA FOTO de mai sus)

După ce a concurat la Miss Texas, Marissa a fost uimită de sprijinul pe care l-a primit și de mesajele pline de admirație.

„Sunt un pic copleșită de toată atenția pe care o primesc. Nu credeam cu adevărat că voi primi atâta atenție. Este copleșitor, dar sunt foarte fericită că o mulțime de femei mă contactează și îmi spun că le-am inspirat să înceapă un program de fitness”, a declarant aspiranta la titlul de Miss.

Marissa Teijo a mai spus că experiența concursului a fost una emoționantă.

„M-am distrat atât de mult. A fost extraordinar. Mi-a plăcut să pășesc pe scenă. Am avut multă energie. Încă îmi place să mă distrez, iar fetele de la concurs au fost atât de drăguțe cu mine și m-au complimentat. Am fost foarte recunoscătoare”, a conchis Marissa.

De când a ieșit la pensie, fosta profesoară cochetează cu modellingul și speră ca expunerea de care a avut parte la Miss Texas să-i aducă și mai multe contracte cu agențiile de modelling.

Cine a câștigat Miss Texas 2024

Aarienna Ware din Dallas a fost încoronată Miss Texas SUA 2024 în cadrul finalei care a avut loc în 22 iunie la Hotelul Hilton Houston Post Oak. Tânăra de 26 de ani este designer de interior și a primit de asemenea premiul Best in Swimsuit.

Ea se pregătește  acum să reprezinte Texasul la viitorul concurs Miss SUA 2024 de la Hollywood, California.

Fotografii: Instagram @marissateijo

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni