• PRO TV
  • Chef Florin Dumitrescu despre ce să savurați în această seară la meciul România – Slovacia, de la Euro 2024: ”E o gustare delicioasă care se potrivește perfect pentru o întâlnire cu prietenii”

Chef Florin Dumitrescu despre ce să savurați în această seară la meciul România – Slovacia, de la Euro 2024: ”E o gustare delicioasă care se potrivește perfect pentru o întâlnire cu prietenii”

Chef Florin Dumitrescu despre ce să savurați în această seară la meciul România – Slovacia, de la Euro 2024: ”E o gustare delicioasă care se potrivește perfect pentru o întâlnire cu prietenii”

Miercuri seara, toată România va trăi împreună cel mai important meci al României de la EURO 2024, cel cu Slovacia. Chef Florin Dumitrescu este unul dintre fanii înfocați ai Naționalei, motiv pentru care ne recomandă o idee de meniu pe care să-l savurăm diseară, când vom urmări alături de prieteni și de familie evenimentul fotbalistic.

”Tuturor celor care vor susține echipa noastră în această seară, le recomand o gustare delicioasă care se potrivește perfect pentru o întâlnire cu prietenii: guacamole, lipie de tortilla prăjită și Pico de Gallo. Fiind foarte cald, asta le recomand!”, spune Chef Florin Dumitrescu.

Pentru guacamole, aveți nevoie de avocado copt, lămâie, roșii cherry, usturoi.

  • Se taie avocado pe din două, se scoate sâmburele și miezul se stropește cu zeama de la o lămâie. Se pasează avocado bine. Se adaugă sare, ulei de măsline și roșii cherry tăiate cuburi mici. Pentru un gust desăvârșit, se adaugă și 2-3 căței de usturoi pisat și se amestecă bine. Se savurează alături de lipii de tortilla prăjite și Pico de Gallo.

Pentru Pico de Gallo este nevoie de o ceapă albă, tăiată fin, 1 ardei iute (de preferat jalapeno), tăiat feliuțe fine, câteva linguri de zeamă de lime sau lămâie, sare, roșii coapte bine și pătrunjel sau coriandru.

  • Într-un castron, se amestecă ceapa, ardeiul iute, sarea și sucul de lămâie. Se adaugă roșiile tăiate cubulețe și pătrunjelul. Se lasă sosul la la frigider pentru 15 minute, pentru a permite aromelor să se întrepătrundă.

Le țin pumnii strânși băieților! Să ne bucurăm împreună de fotbal și de acest moment atât de important pentru noi. Hai, România!”¸ a spus Chef Florin Dumitrescu.

Meciul România – Slovacia este difuzat, în direct, la PRO TV și VOYO, de la ora 19.00.

Foto: PRO TV / Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni