• PRO TV
  • Irina Columbeanu îl ajută financiar pe Irinel Columbeanu, de luni bune. De unde provin banii pe care aceasta îi trimite lunar tatălui său: „Îmi place să lucrez”

Irina Columbeanu îl ajută financiar pe Irinel Columbeanu, de luni bune. De unde provin banii pe care aceasta îi trimite lunar tatălui său: „Îmi place să lucrez”

Irina Columbeanu îl ajută financiar pe Irinel Columbeanu, de luni bune. De unde provin banii pe care aceasta îi trimite lunar tatălui său: „Îmi place să lucrez”

Irina Columbeanu s-a angajat, iar, la 17 ani, este o domnișoară responsabilă și muncitoare. Deși nu îi lipsește nimic, deoarece situația materială a Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink este de invidiat, Irinuca a vrut să câștige proprii bani.

Gallery

De ceva timp, Irina Columbeanu s-a angajat, iar banii pe care îi face ajung la Irinel Columbeanu, care are mare nevoie de ei, pentru a putea plăti azilul în care locuiește de aproximativ un an.

Irina Columbeanu s-a angajat și își ajută financiar tatăl

Irina Columbeanu s-a angajat într-un restaurant, chiar dacă, acasă, în America, are tot ceea ce și-ar putea dori. Banii pe care îi câștigă nu sunt folosiți de ea, ci sunt trimiși lui Irinel Columbeanu, care încă are restanțe la azilul în care locuiește.

Mai mult decât atât, pe lângă satisfacția pe care o simte, deoarece poate să își ajute tatăl, Irinuca se bucură și de faptul că s-a angajat, deoarece îi place să muncească.

Citește și:

„Sunt hostess la un restaurant italian. Dau meniuri și fac chestii din astea. Fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez!”, a spus Irinuca, în cadrul unei emisiuni online.

Irina Columbeanu îi este profund recunoscătoare lui Irinel Columbeanu

La scurt timp după ce s-a întors în România, Irinuca și-a exprimat bucuria de a se întoarce în țara natală, chiar și pentru câteva zile. Aceasta era nerăbdătoare, pentru a petrece cât mai mult timp alături de tatăl ei și, profitând de ocazie, i-a mulțumit lui Irinel Columbeanu pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

„Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm pentru mine. Îi mulțumesc mult! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră”, i-a transmis Irinuca fostului milionar de la Izvorani.

Citește și:

​Peste doar câtva timp, vizitele pe care Irinuca le va face în România ar putea fi din ce în ce mai dese, deoarece fiica Monicăi Gabor își dorește să studieze medicina, dar nu în America, ci în Elveția.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni