• PRO TV
  • Ana Maria Gherman, o tânără mămică din Iași, și-a pus capăt zilelor în pădure! Ce mesaj cutremurător i-a lăsat soțului ei înainte de tragedie

Ana Maria Gherman, o tânără mămică din Iași, și-a pus capăt zilelor în pădure! Ce mesaj cutremurător i-a lăsat soțului ei înainte de tragedie

Ana Maria Gherman, o tânără mămică din Iași, și-a pus capăt zilelor în pădure! Ce mesaj cutremurător i-a lăsat soțului ei înainte de tragedie

Ana Maria Gherman, o tânără mămică în vârstă de 37 de ani, s-a sinucis noaptea trecută, într-o zonă împădurită din Miroslava, județul Iași. Aceasta i-a lăsat un mesaj de adio soțului ei, înainte de a-și pune capăt zilelor.

O tragedie fără margini a avut loc la Iași, acolo unde Ana Maria Gherman, o tânără mămică în vârstă de 37 de ani, a decis să își pună capăt zilelor, la scurt timp după ce soțul ei s-a întors din Danemarca. Cei doi nu ar fi avut neînțelegeri în seara tragediei, însă femeia i-a lăsat partenerului ei un mesaj de adio, de-a dreptul cutremurător. 

Ana Maria Gherman s-ar fi comportat obișnuit în seara tragediei. Aceasta a mâncat alături de copii și de soț, apoi a mers în dormitor alături de partenerul ei de viață, unde au adormit împreună. Spre miezul nopții însă, aceasta a părăsit casa și s-a dus într-o pădure din Miroslava, acolo unde s-a spânzurat. 

Soțul femeii este șocat de cele întâmplate și nu poate să înțeleagă motivul pentru care partenera lui a recurs la un asemenea gest. Acesta a povestit jurnaliștilor și faptul că Ana Maria i-a lăsat un mesaj de adio înainte de a-și pune capăt zilelor, în care i-a mărturisit că este foarte supărată pe el.

„Eu chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat. Eu muncesc în construcții, în Danemarca. Am venit acasă chiar înainte să se întâmple… Am stat cu toții, am petrecut, apoi am făcut dragoste și am adormit. Când m-am trezit, am găsit un mesaj de la ea. Mi-a spus că o găsesc în pădure. Am plecat să o caut și am găsit-o spânzurată. Am sunat la 112, mi-au spus să-i tai ața, dar nu am mai avut ce face.

Mi-a spus că este supărată pe mine, dar nu avea niciun motiv să facă așa ceva… Avem doi copii împreună, unul de 10 ani și altul de 7… Le-am spus ce s-a întâmplat. Vrem să mergem la mare săptămâna viitoare, să îi ajut să treacă peste”, a spus Marius, soțul acesteia, pentru Bzi.ro.
Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni