• PRO TV
  • Un cântăreț iubit de milioane de oameni a fost găsit fără viață în propria casă. Avea 49 de ani. Care este cauza decesului

Un cântăreț iubit de milioane de oameni a fost găsit fără viață în propria casă. Avea 49 de ani. Care este cauza decesului

Un cântăreț iubit de milioane de oameni a fost găsit fără viață în propria casă. Avea 49 de ani. Care este cauza decesului

Lumea muzicii rap rock este în doliu. Un celebru cântăreț a fost găsit fără viață chiar în propria locuință.

Gallery

Solistul trupei Crazy Town a murit la 49 de ani

Shifty Shellshock, liderul trupei rap rock Crazy Town, cunoscută pentru hitul „Butterfly”, a murit la vârsta de 49 de ani.

Conform Los Angeles County Medical Examiner's, Shellshock, al cărui nume la naștere era Seth Binzer, a decedat luni, la reședința sa. Până în prezent, cauza decesului nu a fost dezvăluită, anunță News.ro.

Citește și:

Shifty Shellshock și-a început cariera muzicală în anii '90, când l-a cunoscut pe co-fondatorul Crazy Town, Bret Mazur, în 1992.

Cei doi au început să creeze muzică sub numele de Brimstone Sluggers, dar până în 1999, trupa a adoptat numele de Crazy Town. Formația s-a extins pentru a include membri talentați precum Rust Epique, James Bradley Jr. (cunoscut sub numele de JBJ), Doug Miller, Adam Goldstein (cunoscut sub numele de DJ AM) și Antonio Lorenzo "Trouble" Valli.

Citește și:

Albumul de debut al Crazy Town, „The Gift of Game”, a fost lansat în noiembrie 1999, marcând începutul succesului trupei. Cu acest album, Crazy Town a reușit să capteze atenția publicului și a primit oportunitatea de a susține turneul Red Hot Chili Peppers.

Momentul culminant al carierei lor a venit în octombrie 2000, când au lansat „Butterfly” ca al treilea single de pe albumul „The Gift of Game”.

Piesa a devenit un fenomen internațional, ajungând pe locul 1 în Billboard Hot 100 timp de două săptămâni consecutiv, și rămâne cel mai mare hit al trupei până în prezent.

Shifty Shellshock a lăsat în urmă o moștenire muzicală semnificativă și trei copii: Halo, Gage și Phoenix.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni