• PRO TV
  • Scandal la spitalul județean din Oradea. Cine este doctorița Antonia Cun, acuzată de colegele ei de hărțuire sexuală

Scandal la spitalul județean din Oradea. Cine este doctorița Antonia Cun, acuzată de colegele ei de hărțuire sexuală

Scandal la spitalul județean din Oradea. Cine este doctorița Antonia Cun, acuzată de colegele ei de hărțuire sexuală

O situație fără precedent a avut loc la spitalul județean Oradea, unde o doctoriță a fost acuzată de către mai multe colege că le trimite mesaje cu tentă sexuală. După mai multe dovezi, Comisia de Disciplină a cerut ca doctorița Antonia Cun să fie dată afară pentru hărțuire sexuală.

Gallery

​Colegele Antoniei Cun au spus că ea le-a exasperat cu „live”-uri și mesaje cu caracter sexual, inclusiv în timpul serviciului, potrivit ebihoreanul.ro.

„A început să posteze pe Facebook și pe TikTok, de multe ori din spital, în timpul serviciului, tot felul de declarații de dragoste pentru o colegă despre care afirma că în rezidențiat i-ar fi fost mentor”. „Te iubesc, soarele meu!”, „Ești atât de frumoasă, visez să facem dragoste o viață întreagă”, i-ar fi scris Antonia Cun unei colege, notează sursa menționată mai sus. 

Doctorița hărțuită de Cun respinge vehement orice legătură, de orice fel, cu cea care o declara „iubita” sa. Femeia însă n-a sesizat nici conducerea unității, nici vreo instituție judiciară.

„Bineînțeles că nu am avut nicio relație, dimpotrivă, îmi stârnește repulsie. Dacă un bărbat m-ar fi hărțuit așa, aș fi mers la Poliție”, a precizat aceasta, sub protecția anonimatului, pentru Bihoreanul.

Alți medici din spital au confirmat spusele celei care o acuză pe Antonia Cun. „Spera că odată și-odată se va opri...”, zice un doctor.

Anul trecut, când doctorița Cun a început să se plângă de trădare și să-și amenințe „iubita”, aceasta din urmă i-a contactat soțul, un reputat cardiolog, și i-a arătat mesajele de iubire pe care i le trimisese, motiv pentru care s-ar fi ajuns la divorț.

Există un site, intitulat „Artă. Viață. Iubire”, unde apar poze cu dr. Antonia Cun și o listă cu cărți pe care le-ar fi scris. Spre exemplu, în romanul „Asta, pentru că m-ai iubit”, povestește cum o colegă de care s-a îndrăgostit, „dr. Cristiana”, o atrăgea foarte mult. Ulterior, a ajuns să o acuze că a „trădat-o” și că vrea „s-o distrugă”...

Pe aceeași pagina de internet, se specifică studiile Antoniei Cun. Ea a absolvit trei facultăți și anume: Medicină Generală cu rezidențiat în Radiologie și Imagistică Medicală; Facultatea de Litere în specialitatea Engleză-Germană și Academia de Muzică "Gheorghe Dima", secția canto clasic. „Am absolvit și un curs de 3 ani de canto muzică ușoară în cadrul filarmonicii Oradea”, mai scrie femeia.

În cazul Antoniei Cun, de la plângerile de hărțuire sexuală s-a ajuns la acuzații de malpraxis. Presa locală scrie că șefii spitalului n-au sancționat-o niciodată, deși Colegiul Medicilor Bihor a confirmat că femeia pune diagnostice incorecte. În ciuda constatării, sancțiunea Colegiului a fost un simplu „avertisment”.

Sursă foto: antoniacun.ro

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni