• PRO TV
  • Ținuta cu care influencerița a atras toate privirile în public! Peste un milion de oameni o urmăresc, fascinați de formele ei sculptate

Ținuta cu care influencerița a atras toate privirile în public! Peste un milion de oameni o urmăresc, fascinați de formele ei sculptate

Ținuta cu care influencerița a atras toate privirile în public! Peste un milion de oameni o urmăresc, fascinați de formele ei sculptate

Peste un milion de oameni o urmăresc pe Sarai Rollins pe Instagram, fascinați de felul în care arată influencerița. Americanca este pasionată de fitness, impresionând cu abdomenul ei super plat. Însă, ca toți influencerii celebri, Sarai are parte și de “hate”, nu doar de admirație pe rețelele de socializare.

În vreme ce fanii ei devotați îi fac mii de complimente pentru felul în care arată, sunt și cârcotași care comentează că oferă un exemplu negativ, fiind extrem de slabă.

​Sarai și-a etalat corpul sculptat în cea mai recenta postare de pe Instagram. Îmbrăcată într-un costum de fitness roșu, cu o bustieră super decoltată, influnecerița și-a lăsat la vedere abdomenul perfect plat. “Te divinizez”, i-a comentat un fan.

În vârstă de 35 de ani, Sarai Rollins este disperată după atenție și adoră să fie pozată de paparazzi. Motiv pentru care ținutele sale “de stradă” sunt uneori la limita dintre sexy și indecent.

Cel mai adesea, paparazzii sunt pe urmele lui Sarai pe plajele din California, acolo unde îi place să se dea în spectacol în fața camerelor foto, în costime de baie minuscule.

Gallery

Intră în GALERIA FOTO de mai sus pentru a-i vedea aparițiile incendiare!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni