• PRO TV
  • "Soțul tău e cel mai norocos bărbat din lume”! Se apropie de suta de kg, dar mulți bărbați visează la ea: Ashley Graham, seducătoare la plajă

"Soțul tău e cel mai norocos bărbat din lume”! Se apropie de suta de kg, dar mulți bărbați visează la ea: Ashley Graham, seducătoare la plajă

"Soțul tău e cel mai norocos bărbat din lume”! Se apropie de suta de kg, dar mulți bărbați visează la ea: Ashley Graham, seducătoare la plajă

Are 36 de ani, este mamă a trei copii și unul dintre cele mai de succes modele plus size. Ashley Graham este, de asemenea, și în topul celor mai bine plătite fotomodele, fiind căutată de marile branduri pentru a le promova.

În plus, este și un model pentru multe femei care se confruntă cu kilogramele în plus – Ashley le demonstrează că poți arăta bine și te poți simți bine chiar și atunci când nu ai tocmai greutatea "ideală".

Ashley Graham a pozat seducător în costum de baie, pe un yacht, spre încântarea fanilor ei. “Ești absolut superbă, iar soțul tău e cel mai norocos bărbat din lume”, i-au transmis fanii.

“Cea mai frumoasă zeiță naturală”.
“Ești perfectă!”, i-au transmis admiratorii.

Ashley a recunoscut într-un interviu că întotdeauna a avut probleme cu greutatea și că s-a simțit diferită.
“Aveam 9 ani când m-am confruntat prima oară cu noțiunea de frumusețe. Eu am fost întotdeauna un copil mai mare—robustă, atletică. Oamenii îmi spuneau că sunt 'mare și puternică…Dar această fată, o străînă pe care am văzut-o într-o zi la Target—era diferită. Avea picioare lungi și subțiri, un abdomen plat și sâni dezvoltați. Părul ei blond cădea perfect pe umeri. Eram atât de tânără și, totuși, știam: ea era frumoasă. Voiam să fiu așa. Nu știam ce înseamnă modelingul pe atunci—nici măcar nu știam ce este moda—dar voiam ce avea ea. Voiam să atrag atenția.", a povestit Ashley Graham într-un interviu.

Gallery

Chiar dacă nu arată ca acea fată, Ashley a reușit să devină unul dintre cele mai apreciate modele din lume. Însă nu a scapăt de eticheta de “plus size”.

“Eram "frumoasă, dar mare" sau "frumoasă pentru o fată corpolenta" sau "frumoasă de la gât în sus". Există mereu acea etichetă dublă: frumoasă și de plus size. Mi-aș fi dorit să am un mentor pe atunci—cineva care să mă ajute să înțeleg valoarea mea și scopul meu că model. (…) Într-o zi, în cele din urmă, mi-am sunat mama plângând, uitându-mă în oglindă și simțindu-mă că nu mai pot continua," a împărtășit ea.
"Mi-a spus ceva ce nu voi uita niciodată: corpul tău va schimba viața cuiva. Trebuie să continui... Acela a fost momentul meu 'aha'.", a mai spus Ashley Graham.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni