• PRO TV
  • Jennifer Lopez, trădată de machiaj pe covorul roșu. Ipostaza deloc flatantă în care au surprins-o paparazzii

Jennifer Lopez, trădată de machiaj pe covorul roșu. Ipostaza deloc flatantă în care au surprins-o paparazzii

Jennifer Lopez, trădată de machiaj pe covorul roșu. Ipostaza deloc flatantă în care au surprins-o paparazzii

Deși Jennifer Lopez a bifat, poate, cel mai reușit look de la Paris Fashion Week, la prezentarea Dior, toată lumea a vorbit doar despre faptul că a zburat la economy spre capitala Franței, în loc să aleagă un avion privat.

Diva latino a fost principala atracție la show-ul Christian Dior, făcându-și apariția într-o rochie nude, combinată cu sandale în aceeași nuanță, dar metalizată, cu un toc uriaș. Toată lumea voia să vadă dacă J Lo are încă verigheta pe deget, însă a venit accesorizată cu o pereche de mănuși de piele, negre.

Jennifer Lopez și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare, însă în momentul în care i-a dat jos excesul de fond de ten a făcut să îi iasă foarte tare în evidență ridurile.

​Sursa foto: Getty Images

J Lo nu trece printr-o perioadă prea grozavă: se spune că divorțul de Ben Affleck este imiment, a fost nevoită să își anuleze turneul pentru că nu se vindeau biletele, iar acum se vede atacată și pe plan personal.

O fostă prezentatoare tv, cunoscută în Statele Unite, spune despre J Lo că este “o persoană extrem de neplăcută”, “căreia nu i-ar strica un pic de modestie”.

Meghan McCain, fostă prezentatoare a emisiunii The View, a avut numai lucruri neflatante de spus despre experiența ei cu J Lo, care are un “anturaj mai mare decât președintele SUA” atunci când merge la un show sau la o emisiune tv.
„De fapt, mă simt prost că zic asta într-un moment în care mi se pare că tot bullyingul se îndreaptă spre J Lo. Dar că ea este pur și simplu o persoană profund neplăcută. Avea cel mai mare anturaj pe care l-am văzut vreodată la vreo celebritate. Mai mare decât Kim Kardashian, mai mare decât președintele. Și pur și simplu nu înțeleg de ce a fost nevoie de atâția oameni”, a spus în podcastul ei fosta prezentatoare.

Gallery

„JLo nu are reputația de a fi o persoană drăguță și normală. Deci nu e că și cum aș dezvălui eu ceva nou. Are nevoie de un pic de modestie, pentru că primește numai “hate” pe internet, în special pe TikTok”, a adăugat Mehgan.
ian

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni