• PRO TV
  • Kate Middleton și prințul William, expuși de un expert regal. Cum s-a schimbat relația lor de când viitoarea regină s-a îmbolnăvit de cancer: „Un test al parteneriatului lor”

Kate Middleton și prințul William, expuși de un expert regal. Cum s-a schimbat relația lor de când viitoarea regină s-a îmbolnăvit de cancer: „Un test al parteneriatului lor”

Kate Middleton și prințul William, expuși de un expert regal. Cum s-a schimbat relația lor de când viitoarea regină s-a îmbolnăvit de cancer: „Un test al parteneriatului lor”

Recent, prințul William a împlinit 42 de ani, iar Kate Middleton a postat un mesaj emoționant, prin care l-a asigurat de iubirea necondiționată a ei și a celor trei copii pe care îi au împreună.

Gallery

Nu puțini au fost cei care s-au întrebat cum s-a schimbat relația lor, în ultima vreme, de când Kate Middleton a mărturisit că suferă de cancer. Viitoarea regină a Marii Britanii a recunoscut că nu trece prin cea mai ușoară perioadă și tot ceea ce se întâmplă cu ea are un efect și asupra familiei sale.

Kate Midlleton și prințul William au devenit foarte uniți

În urmă cu doar câteva zile, Kate Middleton și-a făcut apariția la un eveniment regal, fiind prima apariție publică pe care a bifat-o de când a anunțat că suferă de cancer. Toată lumea a fost cu ochii pe ea și pe prințul William, încercând să își dea seama cum a evoluat relația lor, în tot acest timp.

Conform unui expert regal, boala de care suferă Kate apropiat-o mai mult de soțul ei, iar fotografia de familie, pe care a postat-o în mediul online, demonstrează cât de mult s-a închegat relația lor.

Citește și:

„Ultimele luni au fost un test al parteneriatului lor puternic. Cred că această fotografie ne spune că încă sunt capabili să sară de bucurie, chiar și în cele mai grele vremuri, dar și că prințesa Kate a ales, în mod deliberat, o poză care vorbește despre optimismul lor pentru viitor”, a spus Jenny Bond, conform presei din străinătate.

Prințul William, cel mai mare sprijin al lui Kate

De-a lungul timpului, s-a spus că prințul William nu i-a fost fidel lui Kate, călcând strâmb cu o altă femeie. Cu toate acestea, experta în Casa Regală a Regatului Unit a mărturisit că prințesa Kate îl iubește foarte mult pe William, care este totul pentru ea.

Citește și:

„Ea îl adoră pe William. El este stânca ei și a susținut-o atât de altruist, în tot acest timp și a fost criticat public pentru faptul că nu a făcut mai mult și pentru că s-a dedicat ei, așa că, ea își adoră bărbatul. Cred că mariajul lor este mai puternic ca niciodată”, a mai spus Jenny Bond.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni