• PRO TV
  • Ben Affleck, un car de nervi! Cum l-au surprins paparazzii în fața casei din Los Angeles, în timp ce J Lo se distrează singură în vacanță

Ben Affleck, un car de nervi! Cum l-au surprins paparazzii în fața casei din Los Angeles, în timp ce J Lo se distrează singură în vacanță

Ben Affleck, un car de nervi! Cum l-au surprins paparazzii în fața casei din Los Angeles, în timp ce J Lo se distrează singură în vacanță

De câteva săptămâni, presa străină scrie că Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt la un pas de divorț și că acesta ar fi și motivul pentru care nu se mai afișează atât de des împreună.

Gallery

​Ce-i drept, aparițiile celor doi din ultima perioadă alimentează și mai mult zvonurile privind despărțirea. Jennifer Lopez a plecat singură în Italia, acolo unde a fost fotografiată în costum de baie, pe un iaht. După Italia, diva latino a mers la Paris, acolo unde a participat la Săptămâna Modei și a impresionat cu look-ul ei rafinat.

Ben Affleck a rămas în Los Angeles și a fost fotografiat de paparazzi fie singur și posomorât, fie în compania copiiilor pe care îi are cu Jennifer Garner.

Zilele trecute, starul din „Argo” și-a pierdut controlul în fața paparazilor care îl așteptau în fața casei. Acesta a fost enervat la culme de ploaia de blițuri și la un moment dat a coborât din mașină și a avut un schimb dur de replici cu cei care îl așteptau în fața casei pe care o împarte cu J Lo.

Acesta s-a plâns că nu poate conduce și că este orbit de luminițele de la telefoane și aparate foto.

Câștigătorul premiului Oscar a frânat brusc, a dat înapoi cu mașina, a ieșit din vehicul și i-a apostrofat pe paparazzi.

„Ascultă, omule, o să mă faci să fac accident. Nu-ți aprinde luminile în timp ce conduc pe alee. Nu face asta. E periculos. Nici măcar nu știi dacă sunt eu”, a strigat Affleck, potrivit TMZ, scrie Page Six.

În timp ce Affleck se întorcea la mașină, un alt fotograf a început să-l pozeze, iar  actorul în vârstă de 51 de ani și-a ieșit din minți.

„Oprește-te, omule. Este periculos ce faceți voi. Înțelegeți? Eu nu pot să văd. O să răniți pe cineva făcând chestia asta. Iisuse Hristoase, fiica mea vine încoace. Dacă aprinzi luminile când vine ea, o pui în pericol. Înțelegi asta?”, a mai spus Affleck.

Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus

Primele zvonuri despre despărțire au apărut la începutul lunii mai, când Jennifer Lopez a participat singură la Met Gala, în ciuda faptului că era unul dintre copreședinții evenimentului.

La acea vreme, o sursă a declarat pentru TMZ că Ben Affleck nu a putut participa la cea mai mare noapte a modei, deoarece era ocupat din nou cu filmarea peliculei sale „The Accountant 2”. La scurt timp, publicația a relatat că cei doi locuiesc separat, Affleck fiind cazat într-o casă la mai puțin de 30 de minute de conacul lor din Beverly Hills.

Deși niciunul dintre cei doi nu a vorbit public despre starea căsniciei lor, vedeta din „Hustlers” a dat „like” unei postări care detaliază calitățile unui partener care duc adesea la relații nesănătoase, cum ar fi cineva care „nu are integritate și siguranță emoțională”, „nu-ți respectă timpul” și nu are „abilități de comunicare”.

 Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni