• PRO TV
  • Ce planuri are CRBL pentru această vară. Unde vrea să plece artistul: „Deja îmi fac planurile cu...”

Ce planuri are CRBL pentru această vară. Unde vrea să plece artistul: „Deja îmi fac planurile cu...”

Ce planuri are CRBL pentru această vară. Unde vrea să plece artistul: „Deja îmi fac planurile cu...”

CRBL a vorbit recent despre planurile pe care le are pentru această vară. Cum și cu cine își va petrece artistul sezonul estival?

Gallery

Cum îl prinde vara pe CRBL

Prezent la un eveniment monden, CRBL a vorbit despre planurile pe care le are pentru această vară. Artistul a dezvăluit că va fi o vară plină, fiind foarte ocupat pe plan profesional, însă asta nu înseamnă că nu va merge în vacanță.

„Vara asta mă prinde destul de ocupat pe plan muzical. Am făcut multă muzică care o să vină acum, în 2-3 săptămâni. Mai sunt festivaluri la care voi merge și abia aștept să mă întâlnesc cu oamenii. Îmi doresc și o vacanță, să văd cum voi putea să am câteva zile libere printre picături, să merg undeva, să-mi încarc bacteriile, pentru că am nevoie”, spune artistul.

Citește și:

Artistul a dezvăluit că deja își face planuri cu fiica lui, Alessia. Cei doi se gândesc la locul în care vor merge în această vară. Este clar că după divorț, cântărețul vrea să petreacă mai mult timp cu fata lui, ajutând-o să treacă mai ușor peste perioada dificilă de după separare.

„Nu știu ce am să fac și cum am să fac, dacă plec singur sau însoțit, cert este că vreau să plec, vreau să fug. Este evident că deja îmi fac planurile cu Alessia să vedem unde mergem, ce facem vara asta, pe unde mergem să ne bălăcim. Dar nu știu, pentru că timpul nu mă lasă să am atât de multe oportunități, atât de multe variante. Așa că o să mă duc nu știu când și nu știu unde, dar sper să reușesc să merg", s-a confesat CRBL, care trece printr-o perioadă de acomodare după divorțul de soția sa, Elena, de care s-a separat recent, după 16 ani de căsnicie, potrivit click.ro

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni