• PRO TV
  • Imagini șocante! Celine Dion, care suferă de o afecțiune incurabilă, a insistat să fie filmată în timp ce are o criză severă

Imagini șocante! Celine Dion, care suferă de o afecțiune incurabilă, a insistat să fie filmată în timp ce are o criză severă

Imagini șocante! Celine Dion, care suferă de o afecțiune incurabilă, a insistat să fie filmată în timp ce are o criză severă

Într-un nou documentar despre boala ei, Sindromul Persoanei Rigide, Celine Dion a insistat să se păstreze o secvență în care suferă de spasme musculare prelungite.

Gallery

Actrița canadiană a fost diagnosticată cu o condiție neurologică autoimună rară, care determină spasme incontrolabile și mușchi rigizi, în 2022.

Lupta lui Celine Dion cu boala a fost documentată în producția Amazon Prime I Am: Céline Dion - o incursiune în viața de zi cu zi a artistei de când a luat decizia să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe starea de sănătate.

Regizoarea documentarului, Irene Taylor, spune că Dion a insistat să rămână o scenă de 10 minute în care ea suferă de spasme musculare. În această secvență, artista geme plină de durere, în timp ce zace pe spate, incapabilă să se miște. Înainte de a-și reveni, aceasta primește ajutor medical.

Taylor a declarat că se gândea dacă să filmeze sau nu când ”Dion a intrat foarte repede în criză” și a decis să continue având în vedere că artista îi spusese să ”nu îi ceară permisiunea îniante de a filma ceva”.
”După ce a trecut criza, a cântat o piesă minunată, care a binedispus-o. Vă vine să credeți sau nu, era chiar bine și ea a fost cea care m-a consolat pe mine. Mi-a strâns mâna și mi-a zis: nu te mai gândi la ce s-a întâmplat”.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni