• PRO TV
  • Au apărut filmări de ultimă oră cu locul în care trupul lui Cristian Molnar a fost descoperit: „Era cel mai aproape”

Au apărut filmări de ultimă oră cu locul în care trupul lui Cristian Molnar a fost descoperit: „Era cel mai aproape”

Au apărut filmări de ultimă oră cu locul în care trupul lui Cristian Molnar a fost descoperit: „Era cel mai aproape”

Au apărut primele filmări cu locul în care trupul lui Cristian Molnar a fost descoperit! Tânărul în vârstă de 25 de ani a murit în apele râului Natisone din Italia.

​O tragedie fără margini a avut loc în provincia Udine din Italia, în urmă cu trei săptămâni, acolo unde trei tineri din Satu Mare și-au pierdut viața, după ce au fost luați de o viitură puternică formată pe râul Natisone. Cu toate că Patrizia Cormos, Bianca Doros și Cristian Molnar au stat zeci de minute în șir îmbrățișați, în speranța că vor fi salvați de pompieri, aceștia au murit în apele învolburate ale râului. 

După mai bine de trei zile de căutări, trupurile neînsuflețite ale celor două fete au fost găsite de pompieri, la aproximativ 700 și 1000 de metri de locul unde au fost văzute ultima dată. Cristian a fost căutat zi și noapte de salvatori, însă trupul lui neînsuflețit a fost descoperit ieri, 25 iunie 2024, abia după ce nivelul de apă a scăzut. 

Potrivit presei din Italia, trupul lui Cristian Molnar a fost prins între stânci și crengi, la doar 500 de metri de podul roman din Premariacco, de unde zeci de oameni au întregistrat momentul în care tânărul le ținea strâns în brațe pe cele două fete. 

Mai mult decât atât, oamenii au fost șocați să afle că trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit atât de aproape de locul în care s-a produs tragedia.

@tik_tok_activ.1 Ca răspuns pentru @robertrbo27 AICI A FOST LUAT DE CURENȚI ȘI PESTE 500 DE METRI A FOST AGĂȚAT ÎN CRENGI DE COPAC PE FUND APROAPE DE MAL INCONJURAT DE BOLOVANI,ADÂNCIMEA CIRCA 3 M,APA FIIND FOARTE TULBURE ȘI CURENȚII MARI A DUS LA ÎNTÂRZIEREA GĂSIRII LUI DIN PACATE#DUMNEZEU ♬ son original - Alexis Carlier

„Și de ce l-au găsit abia acum? Dacă a fost acolo la 500m?”, „Le-au trebuit 20 de zile să îl caute când era fix acolo”, „Totuși era atât de aproape și să nu-l găsească mai devreme”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

@tik_tok_activ.1 Ca răspuns pentru @adrian089602 CRISTIAN MOLNAR,GASIT AGĂTAT ÎN CRENGI ÎNCONJURAT DE BOLOVANI LA 500 DE METRI DE UNDE AU FOST GĂSITE FETELE LÂNGĂ ACEST POD#DUMNEZEU ♬ sunet original - ❤️AKTIV❤️

Foto: Facebook, TikTok, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni