• PRO TV
  • Clipul care a cucerit internetul! Reacția incredibilă a unei fetițe de la Euro 2024 după ce l-a atins pe Cristiano Ronaldo

Clipul care a cucerit internetul! Reacția incredibilă a unei fetițe de la Euro 2024 după ce l-a atins pe Cristiano Ronaldo

Clipul care a cucerit internetul! Reacția incredibilă a unei fetițe de la Euro 2024 după ce l-a atins pe Cristiano Ronaldo

O puștoaică adorabilă a oferit faza serii la partida dintre Turcia – Portugalia de la Euro 2024. Fetița s-a numărat printre copiii norocoși care i-au însoțit pe fotbaliști pe teren la intonarea imnului.

Gallery

Jucătorii Portugaliei au intrat pe teren însoțiți de 11 fetițe. Micuțele au cântat din toți rărunchii „A Portugesa” și au stat la poze alături de starurile naționalei portugheze.

Cum era de așteptat, Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției de la începutul până la sfârșitul partidei de la Campionatul European de Fotbal din Germania. După ce s-a uitat la el cu admirație, una dintre fetițe l-a atins pe Cristiano pe mână, de parcă ar fi vrut să se convingă că este real.

Micuța a exultat după momentul care a fost surprins și de camerele de filmat și a chicotit alături de colegele ei.

Clipul și imaginile care au surprins bucuria fetiței s-au viralizat instant și au adunat milioane de vizualizări și zeci de mii de comentarii.

@postunited ? ¡LA INCREÍBLE REACCIÓN DE ESTA NIÑA AL TOCAR A CRISTIANO RONALDO! ? @Alex ⚽️?️?️ #deportesentiktok #tiktokfootballacademy #cr7 #cristianoronaldo #portugal #cristiano #euro2024 #eurocopa ♬ Somewhere Only We Know - sᴀʏᴜʀɪ

Pe moment, Cristiano Ronaldo nu a reacționat, însă după imn, acesta a îmbrățișat-o pe micuță. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Fetița a vrut să se convingă că este real!”, „Și-a îndeplinit visul!”, „Câtă fericire pe chipul ei!”, „Aproape că am plâns!”, „E o norocoasă!”, „Aș fi reacționat la fel și sunt adult în toată firea!”, „Ronaldo e minunat”, „De asta îl iubește toată lumea”, au fost câteva dintre comentariile utilizatorilor de social media. 

Portugalia a învins Turcia cu 3-0 și s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal din Germania.

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni