• PRO TV
  • Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare la pensiunea deținută de Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley, Răzvan Fodor și Gina Pistol în Vama Veche

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare la pensiunea deținută de Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley, Răzvan Fodor și Gina Pistol în Vama Veche

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare la pensiunea deținută de Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley, Răzvan Fodor și Gina Pistol în Vama Veche

Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor, cele trei cupluri celebre, împreună cu alte două familii au cumpărat o pensiune pe litoralul românesc, în Vama Veche. Cât costă o noapte de cazare?

Gallery

​Vila pe care aceștia au cumpărat-o și au renovat-o după bunul plac dispune de 14 camere. În interiorul pensiunii e o zonă de luat masa, cu scaune și canapele, iar afară clienții se bucură de o piscină, în jurul căreia sunt așezate mai multe șezlonguri. Pictura de pe perete e cea care atrage imediat atenția, e desenată marea, de parcă zidul ar fi spart.

Citește și:

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea deținută de Adela Popescu, Smiley, Gina Pistol și prietenii lor

Pensiunea a fost dat în folosință de curând și le pune la dispoziție doritorilor două tipuri de camere, dublă la parter și dublă la etaj.
„Camerele de la parter cu terasă vă oferă un răgaz intim, îmbinând aspectul modern cu farmecul tradițional. Cu pat dublu sau twin, camerele sunt spațioase și dispun de tot confortul necesar pentru a vă bucura de fiecare moment al escapadei la malul mării. (…) Toate camerele au baie proprie, sunt dotate cu TV, minibar, spațiu depozitare haine, uscător de păr, halate, prosoape și papuci, cosmetice hoteliere. Aceste camere pot găzdui un număr de 2 persoane, sau 3 persoane ca excepție, prin adăugarea unui pat suplimentar. La cerere, putem adăuga pătuț pentru bebeluși”, se arată în descrierea unei camere, pe site-ul vilei.

Citește și:

Pentru o noapte de cazare, clienții trebuie să plătească de la 600 de lei, în septembrie, până la 950 de lei pe noapte în plin sezon, în august.

Există și o condiție pentru rezervări, minim trei nopți de cazare trebuie să petreacă clienții la hotel.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni