• PRO TV
  • Care a fost ultima postare a tânărului de 17 ani care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă! Băiatul era celebru pe TikTok

Care a fost ultima postare a tânărului de 17 ani care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă! Băiatul era celebru pe TikTok

Care a fost ultima postare a tânărului de 17 ani care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă! Băiatul era celebru pe TikTok

Un tânăr în vârstă de 17 ani, celebru pe TikTok, a murit într-un accident cumplit de motocicletă. Băiatul care rera urmărit de zeci de mii de persoane nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Gallery

​O tragedie fără margini a avut loc la Brăila, acolo unde un tânăr în vârstă de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident teribil. Băiatul se afla pe motocicleta sa când a intrat într-o depășire periculoasă și s-a izbit cu putere într-un autobuz. Impactul a fost fatal, iar trei pasagere ale mijlocului de transport în comun au fost accidentate. 

„Azi-noapte, 20 iunie a.c., în jurul orei 23:50, un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Mircea Vodă, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 2B, în afara localității Silistraru, s-ar fi angajat în depășirea unui vehicul, moment în care s-a izbit frontal de un microbuz ce se deplasa pe sensul opus de mers. 

În urma evenimentului a rezultat decesul tânărului de 17 ani. Din verificările efectuate, acesta avea permis de conducere pentru categoria de vehicul cu care se deplasa. De asemenea, a rezultat și vătămarea corporală a trei pasagere din microbuz, cu vârstele cuprinse între 51 și 70 de ani, toate din județul Galați, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Ce a postat tânărul de 17 ani cu doar câteva ore înainte să moară

Tânărul de 17 ani a realizat o postare pe TikTok, cu doar câteva ore înainte să moară. În videoclip acesta făcea referire la o situație amuzantă din școală.

@iorgoxd fr? #foryoupage #fyp #fy #viral #foryou ♬ sunet original - ba_dadon

Foto: TikTok

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni