• PRO TV
  • Irina Columbeanu renunță la America. Fiica fostului om de afaceri este pregătită să dea țara tuturor posibilităților pe una europeană: „Îmi place foarte mult”

Irina Columbeanu renunță la America. Fiica fostului om de afaceri este pregătită să dea țara tuturor posibilităților pe una europeană: „Îmi place foarte mult”

Irina Columbeanu renunță la America. Fiica fostului om de afaceri este pregătită să dea țara tuturor posibilităților pe una europeană: „Îmi place foarte mult”

Irina Columbeanu este, fără doar și poate, o fată extrem de ambițioasă, care vrea să își întemeieze o carieră de succes, pe propriile forțe. Tocmai din acest motiv, vrea să renunțe la America și să se mute într-o altă țară.

Gallery

Deși este, încă, doar o adolescentă, Irina Columbeanu știe foarte bine ce își dorește și va face orice este nevoie, pentru a putea să își îndeplinească dorințele profesionale. Deși se bucură de o viață luxoasă în America, țară despre care are doar cuvinte de laudă, fiica Monicăi Gabor nu vrea să mai rămână acolo prea mult timp.

Irina Columbeanu vrea să plece din America

În cadrul unei emisiuni online, Irinuca a mărturisit că vrea să devină medic, iar studiile vrea să le facă într-o altă țară, dar nu în State, deși Monica Gabor își permite să îi plătească facultatea fără probleme.

Mai exact, fiica lui Irinel Columbeanu vrea să studieze medicina în Elveția și, în acest fel, va putea fi și mai aproape de tatăl ei, ceea ce va face ca vizitele lor să fie mai dese.

Citește și:

„Vreau să merg la școală, probabil în Elveția, de medicină. Și da, sunt foarte pasionată de acest subiect și îmi place foarte mult știința. Nu prea mult matematica, dar încerc”, a povestit Irinuca.

Irina Columbeanu a trecut prin schimbări importante de când a plecat în America

Din anul 2018, Irinuca locuiește în Statele Unite ale Americii, alături de mama ei și de Mr. Pink. Deși nu îi lipsește nimic, Irina Columbeanu nu și-a putut lua gândul de la tatăl ei, pe care nu l-a mai văzut de foarte mulți ani.

Citește și:

​​„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt, din nou, aici, după șase ani. E perfect momentul acesta! În acești șase ani, chiar m-am schimbat foarte mult. A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”, a mai spus fiica Monicăi Gabor.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni