• PRO TV
  • Kate Middleton, devastată! Ce decizie a luat Prințul William cu privire la primul lor copil, prințul George, în vârstă de 10 ani

Kate Middleton, devastată! Ce decizie a luat Prințul William cu privire la primul lor copil, prințul George, în vârstă de 10 ani

Kate Middleton, devastată! Ce decizie a luat Prințul William  cu privire la primul lor copil, prințul George, în vârstă de 10 ani

Conform unei surse regale, prințesa de Wales este devastată cât privește decizia prințului William de a-l trimite pe prințul George la colegiul exclusiv pentru băieți Eton.

Gallery

În luna decembrie a anului trecut, au apărut speculațiile conform cărora prinții de Wales ar putea renunța la Eton College în favoarea lui Malborough College din Wiltshire, acolo unde a învățat Kate.

Aparent, Kate nu este fanul școlilor unisex precum Eton, mai ales că a urât din toată inima perioada când a învățat la Downe House, un internat pentru fete din Berkshire, în care a fost victima bulling-ului.

Cu toate acestea, un apropiat al familiei regale spune că s-a decis deja ca - în momentul în care va împlini 13 ani - Prințul George să plece la Eton College, școala la care au învățat atât tatăl cât și unchiul lui.

Sursa a declarat pentru In Touch Weekly că Kate este ”devastată” de ideea de a-l trimite pe George la internat și că nu ar suporta ideea ca fiul ei să aibă de-a face cu bully.

Este o tradiție veche ca copiii regali să fie trimiși la internat, deși William și Harry au fost primii care au ajuns la Eton, în loc de Gordonstoun din Scoția.
Sursa mai menționează că, în ciuda acestei tradiții, Kate și William au de ani de zile discuții contradictorii pe subiectul acesta.Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni