• PRO TV
  • Un influencer popular pe TikTok a murit într-un tragic accident de motocicletă. Avea doar 17 ani

Un influencer popular pe TikTok a murit într-un tragic accident de motocicletă. Avea doar 17 ani

Un influencer popular pe TikTok a murit într-un tragic accident de motocicletă. Avea doar 17 ani

Un tânăr celebru pe TikTok și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Motocicleta pe care se afla a intrat într-un microbuz.

Gallery

Tânărul de 17 ani, originar din Brăila, avea zeci de mii de urmăritori pe TikTok

Un tânăr din Brăila, viral pe TikTok, a murit într-un accident de motocicletă

Numele său de pe platforma de socializare este „iorgoxd”, unde posta videoclipuri amuzante și satire sociale. Adolescentul avea 20.000 de urmăritori.
Ultimul videoclip postat chiar cu câteva ore înainte să aibă accidentul mortal și făcea referire la o situație amuzantă, de la școală. A primit multe comentarii cu râsete și aprecieri, dar acum cele mai multe sunt cu condoleanțe și regrete.

Citește și:

Acesta s-a izbit frontal cu motocicleta de un microbuz, în timp ce efectua o depășire, conform autorităților. Impactul a fost fatal, iar acesta a decedat pe loc.

„Azi-noapte, 20 iunie a.c., în jurul orei 23:50, un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Mircea Vodă, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 2B, în afara localității Silistraru, s-ar fi angajat în depășirea unui vehicul, moment în care s-a izbit frontal de un microbuz ce se deplasa pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului a rezultat decesul tânărului de 17 ani. Din verificările efectuate, acesta avea permis de conducere pentru categoria de vehicul cu care se deplasa. De asemenea, a rezultat și vătămarea corporală a trei pasagere din microbuz, cu vârstele cuprinse între 51 și 70 de ani, toate din județul Galați, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și:

Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rjuezultatul fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, ne-au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni