• PRO TV
  • Ce au descoperit anchetatorii la fabrica de lactate din Ibănești, acolo unde patru oameni au murit

Ce au descoperit anchetatorii la fabrica de lactate din Ibănești, acolo unde patru oameni au murit

Ce au descoperit anchetatorii la fabrica de lactate din Ibănești, acolo unde patru oameni au murit

Autoritățile continuă ancheta în cazul tragediei de la Ibănești, județul Botoșani, acolo unde patru persoane și-au găsit sfârșitul în bazinul unei fabrici de lactate.

O tragedie fără margini a avut loc în Duminica Rusaliilor, la fabrica de lactate din Ibănești, județul Botoșani. Un angajat al companiei a intrat în bazinul de decantare al întreprinderii și s-a intoxicat cu monoxid de carbon. În acel moment, alți doi colegi ai bărbatului și patronul fabricii au sărit în ajutor, însă, din păcate, cu toții și-au pierdut viața. 

În acest caz s-a deschis o anchetă, iar oamenii legii și Inspectoralul Teritorial de Muncă cercetează circumstanțele în care s-a produs tragedia. Anchetatorii ajunși la fața locului au avut un șoc în momentul în care au văzut ce alte substanțe existau în bazin: cantități mari de amoniac, dar și de acid sulfuric.

Ce mesaj a transmis primarul din Ibănești după moartea patronului fabricii de lactate

Primarul din Ibănești este afectat de tragedie și a transmis un mesaj de regret pe pagina sa de Facebook:

„Cuvintele sunt de prisos. Primăria și Consiliul Local al Comunei Ibănești transmit sincere condoleanțe familiilor îndurerate! O comunitate îndoliată. Regrete eterne. În gest de solidaritate, întreaga comunitate se unește în dorința de a oferi sprijin și alinare în aceste momente dificile. O durere imensă și de necrezut. Este cumplit și devastator! Dumnezeu are nevoie de ÎNGERI! Iertare, Lumină și Odihnă Veșnică! Dumnezeu să-i ierte...Radu Tudose, Valeriu Bulubenchi, Mitică Racu! Ne rugăm pentru Viorel Secrieru să nu ne părăsească!”, a transmis primarul din Ibănești, pe Facebook.

Sursă foto: Știrile PRO TV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni