• PRO TV
  • Babs și Andew Tate, împreună la munte. Fosta iubită a lui Dorian Popa s-a distrat de minune alături de controversatul milionar: „Față de imaginea care li se făcuse...”

Babs și Andew Tate, împreună la munte. Fosta iubită a lui Dorian Popa s-a distrat de minune alături de controversatul milionar: „Față de imaginea care li se făcuse...”

Babs și Andew Tate, împreună la munte. Fosta iubită a lui Dorian Popa s-a distrat de minune alături de controversatul milionar: „Față de imaginea care li se făcuse...”

Zilele trecute, Babs a uimit pe toată lumea, în momentul în care a apărut alături de Andrew Tate, la munte, în timpul unei escapade. Fosta iubită a lui Dorian Popa a explicat, ulterior, ce legătură este între cei doi, după ce s-a speculat că ar fi încercat să îi intre în grații.

Gallery

În urmă cu doar câteva zile, Babs a plecat la munte, alături de mai multe persoane, printre care s-a numărat și Andrew Tate, controversatul milionar, acuzat de trafic de persoane în formă continuă și nu numai.

Babs s-a distrat la munte alături de Andrew Tate

Recent, s-a speculat că Babs ar fi încercat, în timpul escapadei de la munte, să atragă atenția fraților Tate, însă nu ar fi primit răspunsul așteptat. Ulterior, fosta iubită a lui Dorian Popa a negat aceste zvonuri și a explicat cum au stat lucrurile, de fapt.

Conform spuselor acesteia, a ajuns să se distreze alături de frații Tate, după ce a acceptat să meargă la munte, invitată fiind de o prietenă. Petrecerea la care a fost chemată a fost organizată de frații Tate, iar mai multe doamne și domnișoare și-au făcut și ele prezența.

Citește și:

„Am picat în această situație, doar pentru că am acceptat să merg la o petrecere unde erau și frații Tate. Eu țin mult la imaginea mea, eu nu am apărut cu nimic negativ. Am fost invitată printr-o prietenă. Niciodată nu voi merge undeva cu forța și niciodată nu voi fi în postura de a încerca să intru în grațiile unor bărbați. Niciodată nu-mi voi dori să fiu băgată în seamă. Departe de mine aceste lucruri.

Am o atitudine. Am demnitate. Nu am nevoie să impresionez pe nimeni. Din contră, cine mă cunoaște știe că eu sunt greu de abordat. Nu mai am nici 20 de ani să am această atitudine. A fost o împrejurare să mă aflu acolo. Oamenii au fosbabt foarte ok. Ne-am distrat frumos”, a spus Babs, conform Cancan.

Babs, impresionată plăcut de comportamentul fraților Tate

Au ajuns la închisoare, au primit acuzații care mai de care mai grave, multe femei au mărturisit că au fost agresate, umilite și forțate să facă bani prin crearea de conținut pentru adulți, dar Babs are cuvinte de laudă la adresa celor doi frați.

Fosta iubită a lui Dorian Popa a mărturisit că nu are nicio legătură cu ei, dar a fost impresionată de modul în care s-au comportat în timpul escapadei.

Citește și:

„Nu am nicio treabă cu frații Tate. Am rămas, însă, plăcut impresionată de ei. Față de imaginea care li se făcuse, aceea de bad-boys (n.r. băieți răi), oamenii au fost foarte respectuoși”, a mai spus Babs.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni