• PRO TV
  • A murit la 49 de ani după ce a fost atacat de un rechin. Actorul era cunoscut pentru rolul din „Pirații din Caraibe”

A murit la 49 de ani după ce a fost atacat de un rechin. Actorul era cunoscut pentru rolul din „Pirații din Caraibe”

A murit la 49 de ani după ce a fost atacat de un rechin. Actorul era cunoscut pentru rolul din „Pirații din Caraibe”

Tamayo Perry, cunoscut pentru rolul său în filmul „Pirații din Caraibe”, a murit la vârsta de 49 de ani, după ce a fost atacat de un rechin. Tragedia s-a petrecut lângă plaja Mālaekahana de pe coasta de nord a oraşului Oahu, Hawaii.

Pe lângă actorie, Tamayo era pasionat de surfing. Împreună cu partenera sa de viață, Emilia Perry, dădeau lecții private pentru diverse sporturi acvatice.

Actorul, care a jucat în "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, Blue Crush" (2002) și "Hawaii Five-O" (2011), a murit duminică după-amiază, după ce a fost mușcat de un rechin. Serviciile locale de urgență au folosit un jet ski pentru a recupera corpul lui Perry din ocean. După ce a fost adus la ţărm de paramedici, a fost declarat decesul.  

Gallery

​Șeful interimar al Honolulu Ocean Safety, Kurt Lager, a declarat într-o conferință de presă că Perry era un salvamar și surfer profesionist „iubit de toți”, care era cunoscut în întreaga lume și în North Shore din Oahu: „Personalitatea lui Tamayo era contagioasă și, pe cât de mult îl iubeau oamenii, el îi iubea pe toți ceilalți mai mult. Condoleanțe familiei lui Tamayo.”

În „"Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, al patrulea din serie, cu Penélope Cruz și Johnny Depp, Perry l-a interpretat pe unul dintre bucanieri. El este, de asemenea, creditat ca un cascador în filmul de surfing The Big Bounce, adaptat după romanul lui Elmore Leonard.

Primarul Rick Blangiardi a numit moartea lui Perry „o pierdere tragică”. „Tamayo a fost un navigator legendar și foarte respectat, [el] a crescut aici și a fost un membru grozav al echipei noastre de siguranță oceanică”.

Pe plaja unde s-a întâmplat nenorocirea, au fost aduse flori și a fost arborat un steag roșu, pentru a-i preveni și pe alți surferi să nu intre în apă.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni