• PRO TV
  • Meciuri puternice în ultima rundă a etapei grupelor! Spectacolul fotbalistic merge mai departe la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Meciuri puternice în ultima rundă a etapei grupelor! Spectacolul fotbalistic merge mai departe la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Meciuri puternice în ultima rundă a etapei grupelor! Spectacolul fotbalistic merge mai departe la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Doar două zile au mai rămas din prima etapă a turneului final, iar fiecare echipă luptă cu toate puterile pentru a reuși să marcheze și să obțină victoria care o califică mai departe. În direct la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, cei de acasă au parte de meciuri spectaculoase, în care dăruirea este cuvântul cheie! Astăzi, patru noi jocuri tari îi vor ține pe telespectatori cu ochii pe EURO 2024!

Gallery

​Aseară, s-a scris soarta echipelor din grupa B! În direct la PRO TV și pe VOYO, Italia a întâlnit Croația într-un joc de totul sau nimic! Luka Modric a deschis scorul pentru croați în minutul 55 și totul părea în favoarea lor, până în minutul 90 + 8 al prelungirilor, când Zaccagni a reușit să egaleze. În același timp, dar la PRO ARENA, Spania deja calificată, a reușit să învingă Albania cu 1-0, prin reușita lui Torres din minutul 13. În urma celor două jocuri, Spania a încheiat grupa pe primul loc cu 9 puncte, urmată de Italia cu 4 puncte, Croația cu 2 și Albania cu 1 singur punct.

Confruntarea dintre Croația și Italia a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 22:00 – 23:57. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.5 puncte de rating și 38.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.8 puncte de audiență și 10.4% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 22:44, peste 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Întâlnirea dintre Albania și Spania, difuzată în același timp cu meciul de la PRO TV, a fost adusă telespectatorilor la PRO ARENA, în intervalul orar 22:01 – 23:55! Meciul a înregistrat, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, 0.9 puncte de rating și 3.4 cotă de piață.

Costin Ștucan, Cătălin Oprișan, Ciprian Marica și Alexandru Chipciu au fost alături de cei de acasă, într-o nouă ediție a Studioului UEFA EURO 2024! La miezul nopții, aceștia au adus cele mai interesante vești despre ce se întâmplă în Germania și au discutat cu reporterul PRO TV aflat la fața locului.

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 24:03 – 25:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.5 puncte de rating și 32.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 1.2 puncte de audiență și 8.8% share

Grupele C și D ajung astăzi la sfârșit!

Se anunță o nouă zi de neratat la turneul final! În această seară, două noi grupe își vor închide calculele. De la ora 19:00, în joc vor intra cele patru echipe din grupa D. La PRO TV, în direct, vor juca Olanda și Austria, iar în același timp, la PRO ARENA, se vor întâlni, Franța și Polonia. Seara continuă cu fotbal, de la ora 22:00, în grupa C. La PRO TV vor juca Anglia și Slovenia, iar la PRO ARENA se vor confrunta Danemarca și Serbia.

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni