• PRO TV
  • Larisa Popa, mai sexy ca niciodată! A ridicat gradele în termometre când a apărut fără lenjerie intimă, în fața a sute de oameni. Cum și-a făcut apariția

Larisa Popa, mai sexy ca niciodată! A ridicat gradele în termometre când a apărut fără lenjerie intimă, în fața a sute de oameni. Cum și-a făcut apariția

Larisa Popa, mai sexy ca niciodată! A ridicat gradele în termometre când a apărut fără lenjerie intimă, în fața a sute de oameni. Cum și-a făcut apariția

Larisa Popa o ține doar în petreceri de când a plecat de la Pescobar, dar nu oricum, ci în ținute care mai de care mai provocatoare. Recent, fosta manageră de la taverne s-a fotografiat într-o rochie decoltată, dar fără lenjerie intimă.

Gallery

Costumele de baie minuscule și rochiile care îi lasă formele la vedere sunt preferatele Larisei și, recent, s-a lăudat, din nou, cu felul în care arată. Invitată la o nuntă la care au participat sute de persoane, Larisa Popa a încins atmosfera, când a apărut fără lenjerie intimă.

Larisa Popa și-a făcut apariția fără lenjerie intimă, la o nuntă

Vara îi prinde foarte bine Larisei, care o ține din petreceri în petreceri. Fosta angajată a lui Pescobar se îmbracă în cele mai provocatoare ținute și se laudă cu modul în care arată, ori de câte ori are ocazia.

Recent, invitată la o nuntă, aceasta a purtat o rochie neagră, mulată, cu un decolteu generos, în V, care i-a lăsat la vedere formele. Aceasta s-a aranjat așa cum a știut ea cel mai bine și a atras toate privirile.

Citește și:

​Cu toate acestea, ceea ce a atras atenția a fost faptul că Larisa Popa nu purta lenjerie intimă, ceea ce i-a pus pe jar pe bărbații care au văzut-o.

Larisa Popa și-a recunoscut toate operațiile estetice

Larisa Popa s-a transformat, în ultimii ani, într-o adevărată apariție, însă, pentru a ajunge la rezultatele de care se bucură în prezent, a trebuit să treacă pragul cabinetului medicului estetician, de câte ori.

Fosta mână dreaptă a lui Pescobar a recunoscut că are implanturi mamare, acid hialuronic în buze, dar și botox. De ceva timp, a început să fie și mai atentă la felul în care arată și a început să meargă la sală, dar și la diverse tratamente corporale.

„Da, am implanturi. Practic, este o diferență, dacă te uiți la mine. Diferența pot să zic că este la nivelul buzelor, pentru că am acid hialuronic. OK, și, la nivelul frunții, am botox pentru riduri”, a dezvăluit aceasta, în cadrul unui podcast.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni