• PRO TV
  • „Nu înțeleg de ce și-a pus un prezervativ pe față”. Kylie Jenner, ridiculizată pentru look-ul bizar de la Paris Fashion Week

„Nu înțeleg de ce și-a pus un prezervativ pe față”. Kylie Jenner, ridiculizată pentru look-ul bizar de la Paris Fashion Week

„Nu înțeleg de ce și-a pus un prezervativ pe față”. Kylie Jenner, ridiculizată pentru look-ul bizar de la Paris Fashion Week

După ce în primăvară a plecat în lacrimi de la Săptămâna Modei de la Paris, după ce fanii au criticat-o pentru look-ul „îmbătrânit”, Kylie Jenner și-a făcut din nou apariția în capitala Franței.

Nici de data asta nu a scapăt de comentariile răutăcioase ale fanilor. Apariția ei a fost catalogată drept „cringe” și „ridicolă”.
Kylie Jenner, în vârstă de 26 de ani, e venit cu fața acoperită de un voal, la prezentarea Schiaparelli. Fanii au ridiculizat look-ul ei, dar au avut cuvinte de laudă pentru rochie.

“Nu înțeleg ce e cu acel prezervativ pe fața ei!”
“E ridicol ce și-a pus pe față, dar rochia e frumoasă”, au comentat fanii.
“Arată atât de neconfortabil!”
“Bravo, Kylie, că promovezi standarde nerealiste de frumusețe, iar apoi plângi în calitate de victimă”, au criticat-o, iarăși, fanii.

Gallery

“Se plânge că e criticată constant, însă ea e persoana care setează cele mai nerealiste și nenaturale standarde de frumusețe. Nimeni nu e născut așa. Nu arată deloc natural”, au mai comentat internauții.

Deși nu vorbește despre operațiile sale estetice, mai mulți experți au concluzionat că mezina clanului Kardashian și-ar fi făcut numeroase intervenții la față și la bust. Toate acestea la o vârstă fragedă, la puțîn după ce a împlinit 18 ani. Totuși, într-un episod al reality show-ului familiei sale, Kylie a recunoscut că și-a mărit bustul.

Vorbind cu prietena ei, Anastasia, în cadrul emisiunii The Kardashians, Kylie Jenner a dezvăluit că și-a făcut o operație de mărire a sânilor la 19 ani, cu puțin timp să rămână însărcinată cu Stormi, primul ei copil.

"De asemenea, știi că mi-am operat sânii înainte de Stormi. La șase luni după ce am născut-o pe Stormi, fără să mă gândesc că voi avea un copil când aveam 20 de ani, încă se vindecau", a recunoscut Kylie.

Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni