• PRO TV
  • Laura Cosoi a organizat ziua celor trei fete împreună: "Le-am sărbătorit în curtea casei noastre și a ieșit ca un vals al florilor”

Laura Cosoi a organizat ziua celor trei fete împreună: "Le-am sărbătorit în curtea casei noastre și a ieșit ca un vals al florilor”

Laura Cosoi a organizat ziua celor trei fete împreună: "Le-am sărbătorit în curtea casei noastre și a ieșit ca un vals al florilor”

3 în 1! Așa a organizat Laura Cosoi ziua fiicelor sale în acest an și a ieșit perfect! Vedeta a dezvăluit că fiecare fetiță a avut practic mini-petrecerea ei, cu tematică specială și un tort diferit.

Fetele Laurei Cosoi sunt născute vara, așa că vedeta a hotărât ca în acest an să le serbeze împreună. Pe 22 iunie, cea mai mica dintre ele, Lara, a împlinit 2 ani, Rita a implinut 6 ani pe 11 iunie, iar Vera va face 4 ani pe 14 august.
“Cum fetele sunt născute vara ieri le-am sărbătorit în curtea casei noastre alături de familie și muuuulti prieteni. Este primul an în care am reușit să organizăm o petrecere pentru toate trei și a ieșit exact ca un “vals al florilor”.

Gallery

Fiecare și-a ales o tematică potrivită vârstei, decorul splendid cu multe baloane , torturi savuroase cu personaje, pirat, muzica pentru toate gusturile, iar noi, adulții, ne-am bucurat să fim în preajma lor savurând paella și sangria ca la mama ei acasă”, a povestit Laura Cosoi, care este însărcinată a patra oară.

“Am spus în sinea mea că dacă am să “supraviețuiesc” și acestui moment atât de important pentru fete și familia noastră și dacă totul iese bine mă înclin și nu mai “cer” nimic. Poate doar să reușesc să mai filmez câteva zile pentru un documentar. Mărturie la cum a fost ieri sunt aceste imagini surprinse în plină magie, cu toată energia copiilor care ne încarcă clipă de clipă cu voie buna, optimism și lumină! Cât suntem de norocoși!

La mulți ani Lara, Vera și Rita! Ne-ați dat lumea peste cap în cel mai uimitor mod cu putință! Vă mulțumim că ne-ați ales și că sunteți atât de bune și răbdătoare cu noi. Vă iubim!”, a mai spus vedeta.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni