• PRO TV
  • Soția lui e imaginea rafinamentului, el pare că are haine “de la căpătat”. Justin Bieber, apariții bizare în public

Soția lui e imaginea rafinamentului, el pare că are haine “de la căpătat”. Justin Bieber, apariții bizare în public

Soția lui e imaginea rafinamentului, el pare că are haine “de la căpătat”. Justin Bieber, apariții bizare în public

Justin Bieber numără zilele până când va deveni tătic: burtica soției sale, Hailey, este din ce în ce mai mare, semn că nu mai e mult până la data nașterii.

În vârstă de 27 de ani, Hailey Bieber este, asta cum ne așteptam, o mămică fashionistă, etalându-și burtica în ținute chic. În schimb, viitorul tătic este exact… opusul! Justin Bieber are un stil vestimentar bizar, atrăgând priviri ciudate la fiecare ieșire în public.

În vreme ce soția este întruchiparea rafinamentului, în rochii elegante sau ținute cool, Bieber pare a primit hainele… de la ajutoare sociale. Arată ca și cum s-ar fi îmbrăcat cu ce a nimerit, fără se vadă în oglindă, la final, după ce a combinat toate piesele vestimentare.

Paparazzii au surprins-o pe Hailey într-o rochie din satin, cu pantofi cu toc, în vreme ce Justin purta niște bermude largi, cu lenjeria la vedere, papuci flaușați cu șosete albe.

Într-o altă ocazie Heiley a fost fotografiată într-un bodysuit din dantelă, iar Justin Bieber pare iar poartă haine de la căpătat.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos. Sursa foto: Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni