• PRO TV
  • Au început ultimele meciuri din etapa grupelor! Calificarea în optimi se joacă, zilnic, în direct, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Au început ultimele meciuri din etapa grupelor! Calificarea în optimi se joacă, zilnic, în direct, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Au început ultimele meciuri din etapa grupelor! Calificarea în optimi se joacă, zilnic, în direct, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Prima etapă a competiției este tot mai aproape de final! După ce echipele au dat totul în primele runde din grupe, acum este totul sau nimic. Fiecare gol poate fi egal cu o calificare și fiecare înfrângere poate coincide cu eliminarea. În direct, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, telespectatorii trăiesc emoții din cele mai diverse alături de favoriții lor. Astăzi, spectacolul merge mai departe, la EURO 2024.

Aseară, atenția tuturor a fost asupra grupei A, acolo unde s-au jucat ultimele două meciuri din această fază a turneului final! În fața propriilor suporteri, Germania a întâlnit Elveția și a fost aproape să furnizeze o surpriză imensă! Dan Ndoye a deschis scorul în minutul 28 pentru elvețieni, iar aceștia au ținut de avantaj până aproape de final, când în minutul 92, Fullkrug a reușit să marcheze și să aducă egalul. De cealaltă parte, Ungaria a luptat cu Scoția, iar singurul gol al jocului a venit în minutul 90 + 10 al prelungirilor. Csoboth a marcat și a adus prima victorie a ungurilor la EURO. Astfel, clasamentul final al grupei o surprinde pe Germania pe primul loc cu 7 puncte, urmată de Elveția cu 5 puncte, Ungaria cu 3 și Scoția cu 1 punct. Dacă primele două echipe sunt deja calificate în optimi, iar ultima a părăsit competiția, cea de pe locul 3 așteaptă să afle rezultatele din celelalte grupe pentru a-și cunoaște soarta!

Confruntarea dintre Germania și Elveția a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 22:00 – 23:52. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating și 37.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.3 puncte de audiență și 11.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milion de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 22:33, aproape 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Întâlnirea dintre Scoția și Ungaria, difuzată în același timp cu meciul de la PRO TV, a fost adusă telespectatorilor la PRO ARENA, în intervalul orar 22:00 – 24:00! Meciul a înregistrat, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, 1 punct de rating și 3.7 cotă de piață.

Costin Ștucan, Cătălin Oprișan, Răzvan Raț și Alexandru Chipciu și-au dat întâlnire la miez de noapte, într-o nouă ediție a Studioului UEFA EURO 2024! Cei patru au discutat atât despre ultimele noutăți din cadrul turneului, cât și despre cum se pregătește Naționala României pentru meciul decisiv de miercuri!  

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 23:57 – 25:02. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 3.4 puncte de rating și 22.6% cotă de piață.

Astăzi se stabilește clasamentul final al grupei B!

Dacă ieri cei de acasă au avut parte de spectacol fotbalistic în prima grupă a turneului, diseară, totul merge mai departe pentru alte patru echipe! De la ora 22:00, în direct, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, se dă fluierul de start în grupa B! Croația și Italia dau o bătălie decisivă, la PRO TV, în timp ce Spania, deja calificată, întâlnește Albania, la PRO ARENA. Cine se va califica? Aflăm în câteva ore, la EURO 2024!

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni