• PRO TV
  • Tragedia de la Natisone: Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit! Scăderea nivelului apei a facilitat recuperarea cadavrului

Tragedia de la Natisone: Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit! Scăderea nivelului apei a facilitat recuperarea cadavrului

Tragedia de la Natisone: Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit! Scăderea nivelului apei a facilitat recuperarea cadavrului

Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit la mai bine de trei săptămâni de la tragedia de la Natisone. Românul în vârstă de 25 de ani fusese luat de viitură, în Italia, alături de prietenele sale, Patrizia Cormos (20 de ani) şi Bianca Doroş (23 de ani). Trupurile neînsufleţite ale celor două fete au fost găsite a doua zi, ele fiind înmormântate în Satu Mare.

Un cadavru a fost găsit duminică dimineaţă în râul Natisone, în apropierea albiei unde a avut loc accidentul în care au fost implicaţi cei trei tineri români. Deocamdată nu există o identificare oficială, dar este practic sigur că este vorba despre cadavrul lui Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, ultimul care nu fusese găsit încă, relatează Rai News.

Identificarea oficială lipseşte încă, dar cel mai probabil este vorba de cadavrul băiatului, luat de viitură în urmă cu câteva săptămâni de apele învolburate ale râului împreună cu prietenele sale Patrizia şi Bianca. Scăderea nivelului apei a facilitat recuperarea ultimului trup. Corpul tânărului a fost găsit prins între crengi şi stânci la aproximativ 500 de metri de podul roman din Premariacco. La faţa locului se află pompierii de la unitatea de salvare alpină.

Investigaţiile au arătat că una dintre cele două fete - Patrizia - a sunat de 4 ori la 112, dar ultima dată nu i-a mai răspuns nimeni.

Tragedia a marcat întreaga Italie, cu atât mai mult cu cât cei trei au fost filmați de mai mulți martori, în timp ce se îmbrățișau, în încercarea de a rezista în fața viiturii.

Recent, salvatorii reușiseră să recupereze noi lucruri ale victimelor. Primarul localităţii Premariacco, în Friuli, Michele De Sabata, a anunțat că salvatorii au găsit noi lucrurile ale victimelor: "Faptul că munca scafandrilor a fost temeinică este demonstrat de ultimele descoperiri. Apele au returnat cartea de credit a uneia dintre fete şi un cercel". Edilul nu a precizat dacă este vorba de bunurile Patriziei Cormis sau ale Biancăi Doroş.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni