• PRO TV
  • Tragedia de la Natisone, unde 3 români au fost luați de ape: Ce au mai descoperit salvatorii

Tragedia de la Natisone, unde 3 români au fost luați de ape: Ce au mai descoperit salvatorii

Tragedia de la Natisone, unde 3 români au fost luați de ape: Ce au mai descoperit salvatorii

Au trecut trei săptămâni de la tragedia din Italia, de la Natisone, unde trei tineri români, Patrizia Cormis, Bianca Doroş și Cristian Molnar, au fost surprinși de viitură.

În acest moment, căutările pentru găsirea lui Cristian Molnar continuă. Salvatorii au descoperit însă noi lucruri ale victimelor.

Cristian Molnar, românul luat de viitură în Italia la sfârşitul lunii mai, este căutat acum pe malul râului Natisone, după ce salvatorii au scotocit defileele periculoase ale râului, potrivit news.ro.

Trupul tânărului, de negăsit

Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, a dispărut în râul Natisone, în Premariacco, la 31 mai. Tot atunci au dispărut şi Patrizia Cormos şi Bianca Doroş, care se aflau împreună cu Cristian. Trupurile neînsufleţite ale celor două fete au fost găsite a doua zi, ele fiind înmormântate în Satu Mare.

Primarul localităţii Premariacco, în Friuli, Michele De Sabata, a anunțat că salvatorii au găsit noi lucrurile ale victimelor: "Faptul că munca scafandrilor a fost temeinică este demonstrat de ultimele descoperiri. Apele au returnat cartea de credit a uneia dintre fete şi un cercel". Edilul nu a precizat dacă este vorba de bunurile Patriziei Cormis sau ale Biancăi Doroş.

Căutările se realizează cu dificultate

El a subliniat că în râu sunt gropi foarte adânci şi "nici măcar dronele subacvatice nu pot intra şi ieşi".

Pentru moment, Cristian Molnar este căutat de unităţi canine, care patrulează pe malurile râului Natisone până la confluenţa sa cu Torre. Căutările vor continua până joi, când se va reevalua situaţia. La căutări participă activ şi fratele lui Cristian, Petru Radu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni