• PRO TV
  • A murit Florin Decuseară, cântărețul de 46 de ani care a căzut de la 10 metri înălțime la Centrala de la Cernavodă

A murit Florin Decuseară, cântărețul de 46 de ani care a căzut de la 10 metri înălțime la Centrala de la Cernavodă

A murit Florin Decuseară, cântărețul de 46 de ani care a căzut de la 10 metri înălțime la Centrala de la Cernavodă

Cântărețul Florin Decuseară, angajat al Nuclearelectrica, care a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă, a murit.

Muzicianul în vârstă de 46 de ani a murit în urma unui tragic accident la centrala nucleară de la Cernavodă, unde lucra ca tehnician.

Florin Decuseară a căzut în gol

Cântărețul a căzut luni seara, 17 iunie, de la o înălțime de 10 metri, după ce s-ar fi aplecat peste o balustradă. Artistul fusese transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă cu elicopterul SMURD.

Anunțul Nuclearelectrica

Nuclearelectrica anunță decesul lui Florin Decuseară, tehnician la centrala de la Cernavodă, în urma unui eveniment petrecut în spațiile de depozitare: “Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă.

Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare.

Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs.

Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință.”

Artiștii din România sunt în doliu. Nicu Paleru a scris un mesaj de condoleanțe pe rețelele de socializare, după decesul prietenului său Florin Decuseară : "Inima îmi este ruptă bucăți! Camaradul meu a plecat să îi cânte lui Dumnezeu! Off frățiorul meu…. Mai aveai atât de multe de făcut pe lumea asta! Condoleanțe Larisa și familiei! Taraful Nicu Paleru este profund afectat!"

Și Emilia Ghinescu a ținut să transmită câteva gânduri pentru cunoscutul cântăreț „Câte mai aveai de spus...câte mai aveai de trăit...Dumnezeu să te odihnească! Un om minunat și un coleg excepțional...drum luminat, Florin Decuseară”, a scris Emilia Ghinescu în mediul online.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni