• PRO TV
  • Euro 2024. Sâmbătă, de la 22.000, România luptă pentru calificare cu Belgia, în direct, la PRO TV și pe VOYO!

Euro 2024. Sâmbătă, de la 22.000, România luptă pentru calificare cu Belgia, în direct, la PRO TV și pe VOYO!

Euro 2024. Sâmbătă, de la 22.000, România luptă pentru calificare cu Belgia, în direct, la PRO TV și pe VOYO!

Sunt meciuri în care rezultatul de pe tabelă conturează clasamentul final al grupei și sunt jocuri care schimbă totul și lasă loc unor calcule tot mai complicate! Ieri, în direct la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, trei noi confruntări i-au ținut pe români în fața televizoarelor și au prefațat o zi atât de așteptată de către întreaga țară! Astăzi, EURO 2024 continuă, cu momentul în care Generația de suflet revine pe teren.

Ieri, de la ora 16:00, la PRO TV, Ucraina a întâlnit Slovacia, după ce în prima etapă suferise o înfrângere colosală contra Naționalei noastre. Slovacii au deschis scorul rapid, în minutul 17 prin Schranz și părea că totul este clar în grupă. Însă, în a doua repriză, Ucraina a revenit prin reușitele lui Shaparenko, în minutul 54 și Yaremchuk, în minutul 80, complicând orice fel de calcul. Înaintea meciului de astăzi, România, Ucraina și Slovacia au câte 3 puncte!

Atenția s-a mutat apoi asupra grupei D. De la ora 19:00, Austria a reușit o victorie clară în fața Poloniei, cu scorul de 3 la 1. Austriecii au deschis scorul prin Trauner, în minutul 9, iar polonezii au egalat prin Piatek în minutul 30. După pauză, Baumgartner în minutul 66 și Arnautovic, în 78 au reușit să conducă naționala Austriei spre obținerea celor trei puncte. Ultimul meci al zilei a adus o întâlnire de neratat, între Olanda și Franța, care a marcat și primul 0 – 0 de la acest turneu final. În urma acestor meciuri, Olanda și Franța au câte 4 puncte, iar Austria trei, Polonia fiind pe ultimul loc, fără niciun punct.

Confruntarea dintre Slovacia și Ucraina a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 16:01 – 17:53. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.0 puncte de rating și 30.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.2 puncte de audiență și 13.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.1 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 17:51, peste 1.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Gallery

​Meciul dintre Polonia și Austria a plasat PRO ARENA pe locul secund, în topul preferințelor celor de acasă, fiind lider de audiență, în intervalul orar 19:03 – 20:55! Meciul a înregistrat, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, 2.6 puncte de rating și 13.6 cotă de piață.

Meciul dintre Olanda și Franța a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 22:01 – 23:53. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.5 puncte de rating și 40.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.4 puncte de audiență și 13.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 22:41, aproape 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

 Miezul nopții a marcat startul unei noi ediții din Studioul UEFA EURO 2024! Costin Ștucan și invitații săi au dezbătut cele mai importante faze ale zilei și au discutat despre ce urmează să vedem la turneul final!

 Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 24:00 – 25:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.5 puncte de rating și 33.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 1.7 puncte de audiență și 12.3% share.

Hai, România! E vremea să ne calificăm!

Urmează o nouă zi în care fotbalul este la putere cu trei jocuri de neratat, în direct, la PRO TV și pe VOYO! Primele două întâlniri vor fi cele din grupa F! De la ora 16:00, Georgia dă piept cu Cehia, ambele echipe venind după înfrângerea din prima etapă. De la 19:00, Ronaldo revine pe teren când Portugalia va întâlni Turcia. Seara se încheie cu cel mai așteptat meci – România – Belgia, de la ora 22:00! Echipa condusă de Edi Iordănescu dă cel de-al doilea test la acest turneu, iar o țară întreagă este pregătită să strige tare HAI, ROMÂNIA!

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV și pe VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni