• PRO TV
  • CRBL nu s-a mai ascuns și a mărturisit adevărul despre Elena. În ce relații a rămas artistul cu fosta lui soție: „Se pare că suntem...”

CRBL nu s-a mai ascuns și a mărturisit adevărul despre Elena. În ce relații a rămas artistul cu fosta lui soție: „Se pare că suntem...”

CRBL nu s-a mai ascuns și a mărturisit adevărul despre Elena. În ce relații a rămas artistul cu fosta lui soție: „Se pare că suntem...”

În urmă cu doar câteva luni, CRBL și soția lui anunțat că divorțează. Vestea a venit ca un trăsnet pentru toată lumea, deoarece aveau zeci de ani de relație și un copil.

 

Gallery

După aproximativ 20 de ani de relație, CRBL și Elena au decis să meargă pe drumuri separate, ajungând la concluzia că decizia este potrivită și pentru fiica pe care o au împreună.

CRBL și Elena au rămas în relații foarte bune

CRBL și Elena au fost mereu foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală și nimeni nu se aștepta ca cei doi să divorțeze, deoarece nimic nu trăda că întâmpină probleme. Cu toate acestea, au decis să rezolve totul singuri și să le comunice fanilor concluzia la care au ajuns.

Deși multe persoane i-au criticat pentru decizia de a divorța, nu s-au răzgândit și au mers mai departe în ceea ce privește acest aspect. Cu toate acestea, respectul nu a dispărut, iar cei doi foști soți au rămas în relații bune, fiica lor fiind cea mai mare prioritate a lor.

Citește și:

„O relație de comunicare pentru Alessia. Bine, echilibrată, povestim. Indiferent ce crede lumea, noi am luat o decizie împreună. Noi se pare că suntem printre puținele cupluri care sunt mature în a lua astfel de decizii. Cred că asta a fost în toată povestea aceasta”, a spus CRBL, conform Spynews.

CRBL are o relație specială cu fiica ei

Deși a suferit după despărțirea de Elena, nu a lăsat ca sentimentele lui să destabilizeze relația pe care o are cu fiica sa. Prin urmare, CRBL continuă să fie la fel de implicat în relația cu Alessia și este atent ca decizia luată împreună cu mama acesteia să nu o afecteze.

Citește și:

„Suntem foarte apropiați. Avem un numitor comun: dansul și muzica. Povestim foarte mult despre muzică, suntem foarte apropiați, suntem parteneri de joacă, de discuții. Mă pun la curent cu lumea ei, iar eu încerc să echilibrez din lumea mea. E foarte interesant, suntem foarte apropiați”, a mai spus artistul.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni