• PRO TV
  • Cât costă un kilogram de brânză de oaie la magazinul lui mama Geta: „Noi o dăm mult mai ieftin decât este pe piață și pe la supermarket”

Cât costă un kilogram de brânză de oaie la magazinul lui mama Geta: „Noi o dăm mult mai ieftin decât este pe piață și pe la supermarket”

Cât costă un kilogram de brânză de oaie la magazinul lui mama Geta: „Noi o dăm mult mai ieftin decât este pe piață și pe la supermarket”

Familia Sterp nu o duce rău deloc. Afacerea bazată pe produse făcute de mama Geta la stână merge strună. Cu cât vinde femeia brânza de oaie la magazinul ei din piață?

Gallery

Mama lui Culiță Sterp are un magazin în piața Hațeg, acolo unde vinde alimente produse chiar de ea, precum brânză, jumări, smântână, telemea și multe altele.

Mama Geta a ieftinit produsele pe bază de lapte de oaie

Oile au devenit afacerea din care familia Sterp își câștigă existența de ani buni. Mama Geta este cea care se ocupă de produsele pe care le vinde în magazinul ei din piața Hațeg.

Un kilogram de brânză luat de la mama Geta costă 45 de lei, cu toate că oferă reduceri când producția e abundentă. Mama lui Culiță Sterp a mai spus că prețurile ei sunt mai accesibile în comparație cu cele din piețe sau din supermarketuri.

Citește și:

Prețul brânzei de oaie a scăzut în 2024, în comparație cu anii anteriori. Dacă anul trecut mama Geta vindea un kilogram de brânză cu 48 de lei, acum prețul e de 45 de lei. Nu a explicat exact care e motivul reducerii, dar clienții fideli au fost foarte încântați de această schimbare. Având așa de mult succes cu produsele, mulți clienți au sugerat familiei Sterp să-și deschidă magazine și în alte zone ale țării.

„Noi o dăm mult mai ieftin decât este pe piață și pe la supermarket, cu vreo 45 de lei kilogramul, avem și la ofertă, ca să o vindem mai repede, să facem alta. Avem sute de oi, la stână, două turme. Fiica mea mă ajută, e treabă multă.”, a precizat mama Geta, potrivit Click.

Citește și:

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni