• PRO TV
  • Emily Burghelea și soțul ei au fost dați afară din apartament. Proprietarul nici nu a mai stat pe gânduri când a văzut ce au făcut: „Am greșit”

Emily Burghelea și soțul ei au fost dați afară din apartament. Proprietarul nici nu a mai stat pe gânduri când a văzut ce au făcut: „Am greșit”

Emily Burghelea și soțul ei au fost dați afară din apartament. Proprietarul nici nu a mai stat pe gânduri când a văzut ce au făcut: „Am greșit”

Emily Burghelea și soțul ei locuiesc, de ceva vreme, într-un apartament situat într-o zonă bună a Capitalei. Cu toate acestea, nu au fost feriți de probleme și sunt nevoiți să schimbe apartamentul în care locuiesc, de urgență.

Gallery

Zilele trecute, Emily Burghelea și Andrei, soțul ei, și-au anunțat fanii din mediul online că trebuie să se mute cât de repede se poate din apartamentul în care stau, deoarece au făcut o greșeală peste care proprietarul nu poate să treacă.

Emily Burghelea și soțul ei, dați afară din apartament din cauza unui cățeluș

La începutul lunii, chiar de 1 iunie, Emily Burghelea și soțul ei le-au îndeplinit cea mai mare dorință copiilor lor. Au mers la un adăpost și au adoptat un cățeluș. Nu și-au dat seama, însă, să îl întrebe și proprietar, dacă au voie cu el în apartament, iar acesta a aflat de pe Instagram de decizia lor.

Prin urmare, a decis să nu îi mai lase să locuiască în apartamentul său, chiar dacă, în timp Emily și soțul ei s-au plâns și de alte probleme mult mai grave.

Citește și:

„Cățelușul s-a adaptat destul de bine acasă, doar că noi avem o problemă: din păcate, proprietarul nostru nu este de acord cu acest gest pe care l-am făcut noi și nu ne lasă să stăm cu cățelușul Don în apartament.

Ok, am greșit! Ok, este vina noastră! Trebuia să-l întrebăm, într-adevăr, dar nu m-am gândit la treaba asta!”, a povestit Emily Burghelea, conforn Cancan.

Soțul lui Emily Burghelea s-a îmbolnăvit din cauza condițiilor din apartament

De ceva timp, Andrei se confruntă cu unele probleme de sănătate, cauzate de condițiile mai puțin prielnice din apartament. Mucegaiul de pe pereți și toată umezeala din casă i-au slăbit imunitatea și nu de puține ori a ajuns la medic, fiind chiar internat.

Citește și:

​Prin urmare, vestea că trebuie să se mute în alt apartament nu i-a deranjat foarte mult, însă îi solicită foarte tare, deoarece au o mulțime de lucruri și doi copii.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni