• PRO TV
  • Sora lui Radu Drăgușin, avertisment dur pentru echipa Belgiei! Ce mesaj le-a transmis Meira fotbaliștilor belgieni, înaintea meciului cu România: „Pregătiți-vă”

Sora lui Radu Drăgușin, avertisment dur pentru echipa Belgiei! Ce mesaj le-a transmis Meira fotbaliștilor belgieni, înaintea meciului cu România: „Pregătiți-vă”

Sora lui Radu Drăgușin, avertisment dur pentru echipa Belgiei! Ce mesaj le-a transmis Meira fotbaliștilor belgieni, înaintea meciului cu România: „Pregătiți-vă”

Sora lui Radu Drăgușin le-a transmis un mesaj clar și răspicat fotbaliștilor belgieni, înainte de meciul cu România.

Gallery

Meira, sora lui Radu Drăgușin, face senzație pe TikTok. Ultimul ei filmuleț a stârnit val de reacții.
Meciul România- Belgia se va disputa sâmbătă, 22 iunie, de la 22:00, în runda #2 a grupelor Campionatului European din Germania, pe PRO TV și pe VOYO.

Meira Drăgușin, mesaj pentru fotbaliștii belgieni, înainte de meciul cu România

Tânăra le-a transmis un mesaj viral fotbaliștilor belgieni înaintea meciului cu România, din Grupa E de la EURO 2024.

Meira s-a filmat în timp ce conducea şi fredona versurile unei melodii despre echipa națională. În filmare, aceasta poartă un tricou al naționalei României. Clipul a strâns peste 33.900 de aprecieri.

„Avem stâlp în apărare, Drăguşin, Drăguşin! Fundaş de mare valoare, Drăguşin, Drăguşin”, a cântat Meira.

Citește și:

Aceasta i-a avertizat pe jucătorii din ofensiva Belgiei: „De Bruyne, Lukaku, Doku, pregătiţi-vă că nu aveţi loc”, a scris tânăra.

@meira_weddingplanner Ministerul Apararii Natuonale ??? #fy #foryou #fyp #viral #euro #dragusin #foryoupage ♬ Emilian România euro 2024 - EMILIAN

Tânăra își susține fratele, dar și întreaga echipă, și participă la toate meciurile. „La toate meciurile lui Radu emoțiile noastre, ale mele, dar și ale familiei, sunt foarte mari. Îmi place mai mult să merg la meciurile de la națională. Momentele în care îi aud numele pe stadion sunt totul pentru mine.

Atunci simt mai tare ca oricând cât sunt de norocoasă că este fratele meu. Și sunt foarte mândră de el. Nu am un mod anume de a-l încuraja, dar știe că trăiesc fiecare faza alături de el.

Știu că pentru el este important doar că sunt acolo. Când aud oamenii din jurul meu că spun ceva frumos despre el, cu greu mă abțin să nu mă întorc la ei și să le spun că eu sunt sora lui”, a spus Meira.

Citește și: 

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni