• PRO TV
  • Cine este Diana, tânăra care s-a înecat în Marea Neagră sub privirile turiștilor! Nimeni nu a ajutat-o: „Stăteau și filmau”

Cine este Diana, tânăra care s-a înecat în Marea Neagră sub privirile turiștilor! Nimeni nu a ajutat-o: „Stăteau și filmau”

Cine este Diana, tânăra care s-a înecat în Marea Neagră sub privirile turiștilor! Nimeni nu a ajutat-o: „Stăteau și filmau”

Tragedie în Marea Neagră, în stațiune rusă Sochi! O tânără a fost înghițită de valuri chiar sub privirile turiștilor!

Diana, o tânără de 20 de ani, se afla alături de iubitul său în mare, aproape de mal, însă într-o fracțiune de secundă momentul romantic s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Fata a fost înghițită pur și simplu de valurile puternice ale Mării Negre, sub ochii partenerului său, dar și a turiștilor aflați în zonă.

Diana Belyaeva era fotomodel și se afla pe plajă, în stațiunea rusă Sochi, alături de iubitul său. Cei doi au decis să intre în apă, fără să știe că valurile violente ar putea provoca o cumplită tragedie.

În timp ce se îmbrățișau, valurile au început să fie din ce în ce mai mari, iar Diana a fost trasă de curenți în larg și nu a mai reușit să scape.

Momentul a fost filmat de turiști.

Tânăra de 20 de ani a fost căutată de scafandri, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit la câțiva kilometri de locul tragediei, în districtul Khostinsky.

„Val după val, Diana a fost aruncată la mal de două ori, dar niciunul dintre martorii oculari nu a ajutat-o. Erau oameni care stăteau în jurul ei și se uitau și filmau cu telefoanele lor.

Toată lumea a văzut, dar nimeni nu a ajutat-o. S-a întâmplat pe țărm, nu în adâncuri”, a spus sora Dianei, conform unui post TV.

Foto: Twitter

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni