• PRO TV
  • Este oficial! Fostul concurent de la Survivor și o celebră influenceriță au recunoscut că formează un cuplu: „Felicitări!”

Este oficial! Fostul concurent de la Survivor și o celebră influenceriță au recunoscut că formează un cuplu: „Felicitări!”

Este oficial! Fostul concurent de la Survivor și o celebră influenceriță au recunoscut că formează un cuplu: „Felicitări!”

Fostul concurent de la Survivor, care a fost râvnit de toate telespectatoarele, a anunțat că formează un cuplu cu o celebră influenceriță!

Laura Mușuroaea și Bogdan Urucu, doi dintre cei mai puternici influenceri din România, au publicat pe Instagram prima lor poză împreună ca și cuplu, recunoscând astfel că se iubesc. Și unul, dar și celălalt, activează de ani buni în zona online din țara noastră, Laura fiind unul dintre primii influenceri care au transformat online-ul într-o meserie, construind o comunitate puternică în jurul numelui ei. Până acum cei doi și-au trăit povestea de dragoste în liniște, puțini fiind cei care știau de relația lor.

Iubirea lor a devenit o realitatea pentru cei care îi urmăresc în urmă cu doar câteva ore atunci când au publicat pe Instagram prima lor poză împreună. Pare-se că iubirea lor a fost inspirată de pasiunea comună pentru muzică, ei fiind, pe lângă activitatea din online, doi DJ-ii extrem de apreciați pentru set-urile pe care le prezintă la evenimentele la care participă.

Laura Mușuroaea este una dintre cele mai vechi creatoare de conținut din domeniul beauty din România. Dincolo de cariera ei de succes, frumoasa vloggeriță, în vârstă de 33 de ani, are o responsabilitate imensă și în viața personală. În data de 21 august 2018, venea pe lume băiețelul ei, pe nume Matti, care a rămas alături de ea după separarea de tată.

Pasionată de pictură și frumos, Laura a descoperit în adolescență o super comunitatea de beauty din străinătate, și așa a devenit și ea pasionată de acest domeniu. Era anul 2010 atunci când a pornit propriu-zis proiectul de pe Youtube, iar acum este încă în topul celor mai urmărite vloggerițe de beauty din România.

Bogdan Urucu,
polițist de profesie, este preocupat de tot ce înseamnă stil de viață sănătos, este atent la felul în care trăiește, la alegerile pe care le face. Este pasionat de sport, se bucură de natură și de călătorii și este un motociclist iscusit. Pe lângă activitatea de bază, Bogdan a fost model, a fost concurent în show-ul TV Survivor și a apărut în clipuri ale artiștilor de marcă din România, precum Inna, Irina Rimmes, The Motans sau Andreea Bălan.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni