• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 24 - 30 iunie 2024. Vărsătorii au nevoie de libertate în viața amoroasă, Taurii se bucură de bani suplimentari în conturi

Horoscop săptămâna 24 - 30 iunie 2024. Vărsătorii au nevoie de libertate în viața amoroasă, Taurii se bucură de bani suplimentari în conturi

Horoscop săptămâna 24 - 30 iunie 2024. Vărsătorii au nevoie de libertate în viața amoroasă, Taurii se bucură de bani suplimentari în conturi

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 24 - 30 iunie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Dragoste– Lilith își începe tranzitul prin zodia Balanță, din 29 iunie, prin sectorul relațiilor și căsătoriei și urmează o perioadă de nouă luni în care pot să apară blocaje și provocări în relațiile cu ceilalți, în special cu partenerul de cuplu. Mare atenție, dacă ești tentat să intri într-o relație nouă în perioada următoare!
Bani – Luni este posibil să ai parte de evenimente surpriză în planul financiar și o propunere, care vine neașteptat, de la un prieten, să ducă la încheierea unei colaborări sau contract, care să-ți suplimenteze veniturile.
Muncă– La serviciu se anunță o perioadă mai aglomerată, în care simți că nu ai randamentul de care ai nevoie pentru a face față unor provocări. Saturn, guvernatorul casei carierei și aspirațiilor profesionale, intră în mișcare retrogradă, din 29 iunie, prin zodia Pești, și invită la un bilanț profesional, la reorganizarea activităților, astfel încât să nu mai simți presiune.

Horoscop Taur săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Dragoste– Dacă în prima parte a săptămânii ai surprize de la partener, spre final lucrurile se pot precipita și să-ți urmărești un interes. Ziua de 27 iunie se anunță dificilă în interacționarea cu ceilalți.
Bani – Planetele din casa comunicării îți pot aduce săptămâna acesta negocieri importante, care să pună bazele unor proiecte și implicit o suplimentare de bani în conturile tale.
Muncă– Două evenimente astrologice au loc pe 29 iunie. Intrarea lui Lilith în zodia Balanței poate să aducă blocaje în activitățile profesionale și rutina zilnică, dificultăți de interacționare cu colegii și o tendință de a deține controlul în următoarele nouă luni. Al doilea eveniment este intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, prin zodia Pești, se sectorul proiectelor, planurilor de viitor, prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi, unde urmează o perioadă de revizuire și reevaluare a proiectelor, dar și a persoanelor cu care desfășori activități.

Horoscop Gemeni săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Dragoste– Lilith își începe tranzitul prin zodia Balanță, din 29 iunie, prin sectorul sentimental și urmează o perioadă de nouă luni, în care este posibil să apară blocaje emoționale în relația cu persoana iubită sau cu persoanele dragi. Recomandarea astrelor este să comunici deschis și sincer, dacă vrei să eviți niște neînțelegeri! De asemenea, ai grijă de cine te simți atras, pentru că este posibil să fie persoane, care să te facă să suferi!
Bani – Posibil, în partea a doua a săptămânii, să apară preocupări pentru încasarea unor bani, să faci socoteli mai ales dacă se apropie vacanța. Dacă onorezi invitația unui prieten, care locuiește în străinătate va fi nevoie să ai niște bani suplimentari.
Muncă– Profită de retrogradarea lui Saturn, din 29 iunie, prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, pentru a-ți reevalua proiectele și pregăti un plan de acțiune concret. În următoarele cinci luni ar trebui să acorzi atenție intuiției și să ai curajul să-ți urmezi instinctul și calea pentru a avea satisfacții profesionale!

Horoscop Rac săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Dragoste– Lilith își începe tranzitul prin Balanță, din 29 iunie, așa că urmează o perioadă de nouă luni în care pot să apară tot felul de blocaje sau dificultăți în relațiile de familie, cu părinții sau privind chestiuni, care țin de administrarea patrimoniului, tranzacții imobiliare, o mutare sau o reamenajare.
Bani – Începi săptămâna cu evenimente bruște și neașteptate în planul financiar. Posibil să fie nevoie să mai achiți o sumă suplimentară la un sejur sau să schimbi destinația și să încerci să recuperezi banii mai repede pentru a achita o alta.
Muncă– Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă, din 29 iunie, prin sfera perfecționării profesionale și invită la o reevaluare a abilităților și experienței. Posibil să reiei niște cursuri sau să începi altele noi pentru a fi la curent cu domeniul de interes pentru tine. Dacă vrei o ascensiune în planul profesional, vrei să fii pregătit profesional.

Horoscop Leu săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Dragoste– Posibil partenerul să te surprindă la începutul săptămânii cu niște propuneri de a petrece timpul liber, de a pleca într-o călătorie. Dacă ești singur, apare cineva brusc în viața ta.
Bani – Începi săptămâna cu discuții cu partenerul legate de o schimbare în casă, de casă sau o reamenajare. Saturn își începe mersul retrograd, din 29 iunie, prin sectorul financiar, al banilor și bunurilor pe care le deții la comun cu partenerul și te invită la o reevaluare a situației materiale, la o administrare mai eficientă a sumelor pe care le deții.
Muncă– Tot pe 29 iunie și Lilith începe să tranziteze zodia Balanță, respectiv casa asociată comunicării, gândirii, opiniilor, învățării și interacționării cu ceilalți. În următoarele nouă luni se va observa un blocaj în comunicare și-n transmiterea informațiilor, dar și dificultăți de interacționare. S-ar putea să ai tendința să rănești sau să-ți impui niște păreri, să le susții cu tărie deși nu întotdeauna vei avea dreptate. Mare atenție și nu strica relațiile profesionale pe care tocmai le-ai consolidat!

Horoscop Fecioara săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Dragoste– Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă, din 29 iunie, prin sectorul relațiilor și urmează o perioadă de revizuire a relațiilor, în special a relației cu partenerul de cuplu, cu care au existat dese tensiuni și conflicte, opinii și viziuni diferite, care nu au făcut decât să vă depărteze. Saturn testează relația și te ajută să ridici vălul, să-ți vezi partenerul exact așa cum este în realitate.
Bani – Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă va fi tranzitat de Lilith, din 29 iunie, prin zodia Balanței. Urmează o perioadă de nouă luni, în care pot să apară blocaje în încasarea unor sume de bani sau dificultăți de a încheia contracte, impulsul de a cheltui mai mult sau de a avea cheltuieli peste bugetul alocat.
Muncă– Perioada cea mai aglomerată la locul de muncă este în prima parte a săptămânii, iar ziua de joi se anunță dificilă pe toate planurile, însă comunicarea deschisă poate salva intrarea în conflicte.

Horoscop Balanță săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări de natură sentimentală și îți abordezi partenerul pentru a deschide niște subiecte mai sensibile. Reușiți să clarificați anumite aspecte, însă este nevoie de participarea amândurora să faceți ca lucrurile să meargă mai bine, să îmbunătățiți relația.
Lilith intră în zodia ta pe 29 iunie și timp de nouă luni s-ar putea să ai dificultăți în relațiile cu ceilalți, să te confrunți cu niște temeri, să-ți fie frică să fii autentic, mai ales dacă ai avut niște experiențe relaționale mai dificile.
Bani – În prima parte a săptămânii intervin cheltuieli neprevăzute în planul distracției, aventurilor, copiilor, într-un proiect creativ. Va fi nevoie să-ți reorganizezi situația financiară a săptămânii.
Muncă- Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă, din 29 iunie, prin sectorul muncii și activităților profesionale, unde urmează o perioadă de cinci luni de zile, în care ar trebui să-ți revizuiești planurile și să-ți reorganizezi sarcinile și modul în care muncești, astfel încât să nu mai simți presiune sau să fii mereu nemulțumit.

Horoscop Scorpion săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Dragoste–Saturn, planeta restricțiilor, își începe mișcarea retrogradă, din 29 iunie, în sectorul iubirii și aventurilor romantice, și urmează o perioadă de cinci luni, în care ești invitat să-ți reevaluezi relația amoroasă sau modul cum vezi o relație sentimentală, dacă ești singur.
Bani – În parte a doua a săptămânii, s-ar putea să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de administrarea unor bunuri deținute la comun sau pe care trebuie să le valorificați.
Muncă– Axa muncii, respectiv Berbec-Balanță va fi dinamizată de intrarea lui Lilith în Balanță, pe 29 iunie. Urmează o perioadă de nouă luni în care universul interior poate fi răscolit, să-ți aduci aminte de decizii pe care le-ai luat în trecut și care te-au făcut să suferi sau să nu ai realizările pe care le sperai în planul profesional. De asemenea, vei căuta tehnici de relaxare sau reechilibrare, dacă volumul de muncă de la serviciu te depășește.

Horoscop Săgetător săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Dragoste– Sectorul vieții de familie va fi activat, din 29 iunie, de mișcarea retrogradă a lui Saturn, seniorul karmei. Așadar, urmează o perioadă în care ești invitat la o reorganizare a activităților casnice, dar și o reevaluare a deciziilor care țin de casă și familie, privind o investiție sau o tranzacție imobiliară, o mutare sau reamenajare.
Bani – Atenție la ziua de joi, pentru că pot să apară cheltuieli neprevăzute cu casa! Ai grijă cum cheltui și lasă o sumă de bani de rezervă în caz că se strică ceva sau apar situații neașteptate.
Muncă– Veste bună pentru sfera carierei, imaginii și reputației profesionale, pentru că, din 29 iunie, Lilith eliberează această casă și nu vei mai resimți presiune. Va activa, timp de nouă luni, sectorul prietenilor și proiectelor pe care le desfășori cu aceștia. Posibil să apară dificultăți de relaționale, să ai parte de blocaje în proiectele pe termen lung și lucrurile să se încurce, să nu iasă așa cum îți dorești.

Horoscop Capricorn săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Dragoste – Spre finalul săptămânii discuți cu partenerul de un plan pe care vreți să-l adoptați în această vară privind petrecerea timpului liber și în special a weekend-urilor în care vreți să faceți ceva diferit în fiecare săptămână.
Bani – În primele două zile din săptămână apar preocupări pentru administrarea banilor pe care îi câștigi, mai ales că vrei să-ți programezi câteva zile de vacanță. Cu Saturn, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, din 29 iunie, în casa comunicării, ai putea să-ți reevaluezi abilitățile, să începi niște cursuri, în următoarele cinci luni și să porți negocieri pentru o mărire salarială.
Muncă– Din 29 iunie, Lilith începe să traverseze zodia Balanță, respectiv casa carierei, imaginii și reputației profesionale și în următoarele nouă luni este posibil să apară dificultăți în relațiile cu șefii sau blocaje la nivelul carierei. Atenție la imagine, care poate fi foarte ușor stricată!

Horoscop Vărsător săptămâna 24 - 30 iunie 2024

Dragoste– Relația cu partenerul se poate îmbunătăți dacă cooperezi și cauți să petreceți mai mult timp împreună. Dacă ești singur, încă ai nevoie de o perioadă de libertate.
Bani – În partea a doua a săptămânii s-ar putea să intri mai greu în posesia unor bani. Este nevoie de răbdare, pentru că lucrurile se vor rezolva, însă cu mici întârzieri. Chiar dacă vrei să achiziționezi ceva și nu poți, vei vedea că blocajul face loc unei oferte mai bune.
Saturn își începe mișcarea retrogradă, din 29 iunie, prin casa banilor, și te invită în următoarele cinci luni să-ți reorganizezi finanțale, să gestionezi mai bine sumele pe care le câștigi.
Muncă– Tranzitul lui Lilith, din 29 iunie, prin Balanță, prin sectorul experiențelor și pregătirii profesionale poate să aducă blocaje și dificultăți în procesele de învățare.

Horoscop Pești săptămâna 24- 30 iunie 2024

Dragoste– Cu Lilith în tranzit prin casa relațiilor și intimității, din 29 iunie, vei simți un blocaj în relația cu partenerul, mai ales dacă îți dorești o relație profundă și nu rezonezi cu partenerul. Joi și vineri sunt două zile mai dificile în relație, însă cu calm și diplomație, poți trece peste provocări.
Bani – Finalul de săptămână aduce cheltuieli mai mari, deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni ce țin de familie, părinți. Lilith își începe tranzitul prin zodia Balanță, din 29 iunie, prin sectorul intereselor financiare și a banilor/bunurilor deținute la comun cu partenerul și poate aduce blocaje sau dificultăți în administrarea unei moșteniri sau gestionarea finanțelor.
Muncă– Saturn își începe mișcarea retrogradă, din 29 iunie, prin casa personalității și te invită la o reevaluare a planurilor personale de viață, în următoarele cinci luni. Adaptează-te la tot ce vine spre tine și încearcă să reiei proiecte mai vechi, care ți-au adus satisfacție în trecut!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni