• PRO TV
  • Oana Ciocan a apărut cu un bebeluș în brațe, la scurt timp după ce Jador a anunțat că s-au despărțit. Fosta logodnică a artistului s-a fotografiat lângă patul bebelușului

Oana Ciocan a apărut cu un bebeluș în brațe, la scurt timp după ce Jador a anunțat că s-au despărțit. Fosta logodnică a artistului s-a fotografiat lângă patul bebelușului

Oana Ciocan a apărut cu un bebeluș în brațe, la scurt timp după ce Jador a anunțat că s-au despărțit. Fosta logodnică a artistului s-a fotografiat lângă patul bebelușului

Oana Ciocan radiază de bucurie, deși, în urmă cu doar câteva săptămâni, Jador a anunțat că s-au despărțit. Vestea a reprezentat un adevărat șoc pentru fanii lor, deoarece urmau să se căsătorească și mereu vorbeau despre copil.

Gallery

Recent, Oana Ciocan i-a uimit pe cei care o urmăresc în mediul online, după ce apărut alături de un bebeluș. Chiar ea a postat imaginile, arătând cât este de fericită datorită acestui lucru, deși Jador a anunțat despărțirea.

Oana Ciocan a apărut alături de un bebeluș

De când au anunțat că nu mai formează un cuplu, nimeni nu mai știe ce se întâmplă în viața lui lor, deoarece Oana Ciocan și Jador au anunțat, pe conturile lor de socializare, că nu vor mai vorbi despre viața  personală.

Mulți au fost dezamăgiți de dorința lor de a se despărți și își doresc să îi vadă, din nou, împreună. Cu toate acestea, recent, Oana i-a luat pe toți prin surprindere, atunci când a apărut cu un bebeluș în brațe, dar și alături de pătuțul lui. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS).

Citește și:

​Până acum, Oana nu a spus cui îi aparține copilul, continuând să păstreze tăcerea în ceea ce privește acest subiect.

Jador voia să își întemeieze o familie alături de Oana Ciocan

Încă de când a cerut-o în căsătorie la ”Survivor All Stars”, Jador spunea că își dorește ca Oana nu doar să fie soția lui, ci și mama copiilor. Cei doi vorbeau deseori despre momentul în care urmau să își ducă relația la un nou nivel, dar se pare că acest lucru nu se va mai realiza.

La un moment dat, însă, și-au anunțat fanii că nu vor mai face nicio declarație despre viața lor personală, lucru ce i-a deranjat pe cei care îi urmăresc.

Citește și:

„Am luat hotărârea ca de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo”, a fost mesajul pe care foștii logodnici l-au postat, în urmă cu doar câteva zile.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni