• PRO TV
  • Vlad Pascu, prezent la un nou termen de judecată! Cum s-a îmbrăcat, de data aceasta, autorul tragediei din stațiunea 2 Mai

Vlad Pascu, prezent la un nou termen de judecată! Cum s-a îmbrăcat, de data aceasta, autorul tragediei din stațiunea 2 Mai

Vlad Pascu, prezent la un nou termen de judecată! Cum s-a îmbrăcat, de data aceasta, autorul tragediei din stațiunea 2 Mai

Autorul tragediei de la 2 Mai, judecat pentru ucidere din culpă, s-a prezentat la tribunalul Mangalia într-un nou termen. Cum a apărut îmbrăcat, de data aceasta, în fața judecătorilor!

Gallery

​Anul trecut, în noaptea de 18 spre 19 august, Vlad Pascu s-a urcat la volan sub influența substanțelor ilegale și a intrat cu 100 km/h într-un grup de tineri care mergeau pe marginea drumului. În urma impactului, șoferul drogat a ucis pe loc două persoane, mai exact pe Sebastian Olariu și pe Roberta Dragomir.

Autorul cumplitului accident a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului. Pe 21 iunie, la cel de-al 8-lea proces, Vlad Pascu a venit îmbrăcat în pas cu moda. Acesta s-a prezentat în fața judecătorilor într-un costum negru, cămașă neagră și o cravată vișinie, care a atras atenția jurnaliștilor. (Vezi imaginea în galeria foto de mai sus)

Vlad Pascu: „Mi-aș face o altă viață”

În interviul telefonic realizat de Marian Ceaușescu, Vlad Pascu a spus, printre altele, că își asumă greșelile făcute în trecut și că regretă tot ceea ce s-a întâmplat.

„Aș porni pe o altă cale, cu totul și mi-aș face o altă viață. Nu în sensul care am făcut până acum. Știu că am făcut greșeli și am pierdut niște timp, s-a întâmplat și tragedia asta cu acești doi oameni nu au cum să se mai întoarcă în momentul de față. Aș da orice, ca să pot să da timpul înapoi, să fac lucrurile diferit.

Eu știu cine sunt eu și știu că tot ce se televizează și nu arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic din lucrurile bune pe care le-am făcut în viața asta”, a spus, printre altele, Vlad Pascu.

Foto: Captură YouTube, Facebook, Inquam Photos

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni