• PRO TV
  • Getuța Sterp și soțul ei au absolvit facultatea! Marii absenți de la festivitate: „Am făcut multe și nu ne oprim aici”

Getuța Sterp și soțul ei au absolvit facultatea! Marii absenți de la festivitate: „Am făcut multe și nu ne oprim aici”

Getuța Sterp și soțul ei au absolvit facultatea! Marii absenți de la festivitate: „Am făcut multe și nu ne oprim aici”

Getuța Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, au absolvit facultatea. Ce doi au publicat pe rețelele de socializarea mai multe fotografii de la festivitate. Cine a fost alături de ei în această zi specială?

Gallery

În urmă cu câteva zile, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au organizat o petrecere în cinstea fiului lor, Milan, care a împlinit trei ani. De la ziua de naștere a micuțului au lipsit mama Geta și fiica ei cea mică. Ulterior, Daniela a revenit cu un mesaj precizând că toată lumea a fost invitată la petrecerea fiului ei. În urmă cu o zi, Getuța Sterp și soțul ei au absolvit facultate. Doar o parte din familia Sterp a fost prezentă la festivitate.

Marii absenți de la festivitatea de absolvire a Getuței Sterp și a soțului ei

Animozitățile din familia Sterp nu se opresc aici. Recent, la festivitatea de absolvire a Getei Sterp și a soțului ei, Culiță și Daniela Iliescu nu și-au făcut apariția. În imagini apar doar mama Geta, Ileana și soțul ei, Daniel Aloman, Iancu și viitoarea soție, Denisa Coțolan.

Citește și:

Getuța Sterp și soțul ei, Sebi, s-au înscris împreună la Facultatea de Silvicultură, acum 4 ani, iar acum și-au încheiat studiile.

„Acum 4 ani, pășeam timizi și cu emoții pe porta facultății! Eu și Sebi, soțul meu, am făcut multe împreună și deodată: permisul pentru vânător, permisul de conducere pentru categorii, care încă nu e gata, FACULTATEA și nu ne oprim aici! Mulțumim domnilor profesori pentru toate învățăturile, mulțumim părinților și familiei pentru tot sprijinul din toți acești 4 ani! Cei care sunteți indeciși în alegerea facultății, dar mai ales a specializării, eu vă recomand din suflet: SILVICULTURĂ!”, a scris Geta Sterp pe rețelele de socializare.

Citește și: 

Tânăra a ținut să-i mulțumească fratelui ei, Iancu, că i-a fost alături în aceste momente emoționante, deși i-a trimis invitația destul de târziu. El a fost însoțit și de iubita lui, Denisa Coțolan.

„Aseară mi-a zis că nu o să vină…m-am simțit vinovată că i-am chemat prea târziu, dar mi-au făcut surpriză și au venit. Vă iubesc!”, a mai scris Geta Sterp pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni