• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul a acuzat-o de infidelitate. Blondina nu vrea să mai știe nimic de fostul iubit: „Are niște probleme”

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul a acuzat-o de infidelitate. Blondina nu vrea să mai știe nimic de fostul iubit: „Are niște probleme”

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul a acuzat-o de infidelitate. Blondina nu vrea să mai știe nimic de fostul iubit: „Are niște probleme”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, în urmă cu doar câteva săptămâni. Pozele de cuplu au dispărut de pe conturile lor de socializare, iar acuzațiile au început să curgă una după alta.

 

Gallery

Din nou, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălpu s-au despărțit, dar niciunul dintre ei încă nu a îngropat securea războiului. Dacă milionarul a început să o acuze de infidelitate, fosta prezentatoare de televiziune se apără și spune că l-ar putea pune la punct foarte ușor, prin prisma tuturor lucrurile pe care le știe despre el.

Bianca Drăgușanu neagă acuzațiile aduse de Gabi Bădălău

Încă de la începutul relației, situația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu a fost una tocmai roz, deoarece s-au împăcat și despărțit de nenumărate ori. Deși mereu dădeau de înțeles că separarea a fost una definitivă, ulterior, tot împreună au ajuns.

Citește și:

​Zilele trecute, Gabi Bădălău spunea că Bianca l-a înșelat în ultima jumătate de an, afirmație care, bineînțeles, nu i-a picat deloc bine fostei sale iubite. Aceasta i-a dat replica, în stilul său caracteristic, spunând că nu este adevărat nimic din ceea ce el spune despre ea.

Bianca Drăgușanu tratează subiectul cu indiferență

Deși păreau un cuplu fericit, începând să se afișeze în mediul online mult mai des decât o făcuseră până atunci, au decis să meargă pe drumuri separate. Deoarece relația lor a ajuns la final, Bianca a mărturisit că nu vrea să discute despre cele întâmplate, dorindu-și să își vadă, în continuare, de viață.

„Dacă aveam, eram cu el aici (n.r. iubit). Cred că are niște probleme din cauza căldurii și i-o mai ia caracterul razna, dar, din respect pentru familia lui și pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi, eu prefer să nu comentez.

Eu consider că Dumnezeu vede și aude lucruri pe care eu nu le-am văzut și mă scoate din ecuațiile în care eu nu sunt fericită. Eu știu foarte multe lucruri despre care nu vreau să vorbesc, pentru că, dacă aș vorbi, nu ar mai ieși din casă”, a spus Bianca Drăgușanu, conform Spynews.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni