• PRO TV
  • Prietenii celebrului rapper în vârstă de 22 de ani care a murit după ce a intrat cu mașina într-un tir, devastați de durere! Ce au spus aceștia despre decesul lui PetacMcx

Prietenii celebrului rapper în vârstă de 22 de ani care a murit după ce a intrat cu mașina într-un tir, devastați de durere! Ce au spus aceștia despre decesul lui PetacMcx

Prietenii celebrului rapper în vârstă de 22 de ani care a murit după ce a intrat cu mașina într-un tir, devastați de durere! Ce au spus aceștia despre decesul lui PetacMcx

Unul dintre cei mai cunoscuți rapperi ai noii generații, PetacMcx, s-a stins din viață la doar 22 de ani! Băiatul a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit cu putere de un TIR.

Gallery

​Este doliu în industria muzicală românească! Emil Octavian Petac, cunoscut de publicul larg sub pseudonimul PetacMcx, a murit într-un accident cumplit. Băiatul în vârstă de doar 22 de ani avea o carieră promițătoare, lansase câteva piese pe YouTube și visa că va cânta pe cele mai mari scene ale lumii. Din păcate însă, în loc ca părinții să se pregătească pentru turneele acestuia, organizează înmormântarea.

Emil Octavian Petac se afla pe autostrada A1, la volanul mașinii sale - un Volkswagen Passat CC, când a pierdut controlul autovehiculului și s-a izbit cu putere într-un camion aflat la intrarea în zona de service.

„La data de 19 iunie 2024, în jurul orei 01.32, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Autostrăzi au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A1, km 297, sensul de mers Sibiu-Sebeș. Un autovehicul ar fi intrat în coliziune cu un autocamion care se afla parcat regulamentar”, a transmis IPJ Sibiu, conform unui site de știri.

Rapperul era singur în mașină la momentul producerii accidentului. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru acesta și au declarat decesul.

​Prietenii lui Emil Octavian Petac, devastați de durere

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe mesaje de regret, după moartea lui PetacMcx. Prietenii acestuia sunt în stare de șoc și abia își pot reveni din durerea pe care au simțit-o la aflarea veștii:

„Emil era un artist talentat. Și avea un viitor promițător în față. Este o pierdere imensă pentru toată comunitatea muzicală”, a transmis unul dintre prietenii artistului decedat în accidentul de pe autostradă.

„Am tot urmărit profilul tau astăzi in special postarea ta. Imi pare rau ca abia acum ti-am găsit profilul deși ne-am cunoscut și mi-ai dat albumul tau fizic. Vreau sa îți spun un imens FELICITĂRI pentru munca depusa si sa rup puțin tăcerea sub postarea asta. FELICITĂRI FELICITĂRI FELICITĂRI!! Imi pare rau ca e prea tarziu. Drum lin spre cer”, a scris un alt apropiat al rapperului.

 „Condoleante familiei si prietenilor ! ? prea tanar a plecat dintre noi..”, a mai scris un internaut.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni