• PRO TV
  • Scene revoltătoare la o grădiniță din Gorj! Mama unui copil cu sindrom Down susține că fiul său a fost discriminat de educatoare: „M-a durut”

Scene revoltătoare la o grădiniță din Gorj! Mama unui copil cu sindrom Down susține că fiul său a fost discriminat de educatoare: „M-a durut”

Scene revoltătoare la o grădiniță din Gorj! Mama unui copil cu sindrom Down susține că fiul său a fost discriminat de educatoare: „M-a durut”

Un nou caz șocant a făcut înconjurul internetului! Mama unui copil cu sindrom Down din Gorj face acuzații grave la adresa educatoarelor, susținând că cel mic a fost discriminat chiar la serbarea de sfârșit de an

Două educatoare de la o grădiniță din Gorj au fost acuzate de mama unui copil diagnosticat cu sindrom Down că fiul său a fost discriminat. Femeia spune că băiatul a fost singurul din toată grupa care nu a primit un rol la serbarea de sfârșit de an, iar în imaginea publicată pe rețelele de socializare se vede cum cel mic nu poartă niciun costum.

Postarea în care femeia le acuză pe educatoare că l-au discriminat pe cel mic a stârnit un val de revoltă în mediul online.

"Cam așa s-a ținut serbarea la grădinița cu program prelungit Novaci, grupa mare! Singurul copilaș necostumat pentru serbare a fost Vladimir. Pe ce motiv, nu știu, dar bănuiesc! Domnișoarele educatoare, A.P și G.V, nu au avut buna plăcere să îmi spună și mie cum să-l îmbrac și eu.

Adică, tot eu sunt vinovată ca ceilalți părinți au primit în ghiozdanele copilașilor, rolurile și cum să-i îmbrace, numai noi nu! Sincer, am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat astăzi. Pe mine, ca mamă, m-a durut, dar asta nu rămâne așa, că nu e ok", a scris femeia pe Facebook.

Ulterior, Inspectoratul Școlar Județean Gorj a primit o sesizare și a demarat o anchetă, iar conducerea grădiniței a dat vina pe lipsa comunicării.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni