• PRO TV
  • Selly, noi informații despre venirea lui Travis Scott la festivalul Beach Please! de la Costinești! Celebrul trapper a fost arestat în Miami: „Să nu vă aud”

Selly, noi informații despre venirea lui Travis Scott la festivalul Beach Please! de la Costinești! Celebrul trapper a fost arestat în Miami: „Să nu vă aud”

Selly, noi informații despre venirea lui Travis Scott la festivalul Beach Please! de la Costinești! Celebrul trapper a fost arestat în Miami: „Să nu vă aud”

Zeci de artiști internaționali sunt așteptați pe scena celui mai mare festival din România, Beach Please!, care va avea loc între 10-14 iulie, la Costinești, iar printre aceștia se numără și celebrul trapper Travis Scott

Celebrul Travis Scott, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat ieri în Miami, fiind reținut în închisoarea Miami-Dade, potrivit US Sun.

Artistul a fost reținut de poliție după ce a intrat fără permis în proprietatea cuiva, aflându-se totodată și în stare de ebrietate.

Fanii din România, care abia așteaptă să îl vadă la Beach Please!, au auzit imediat vestea și s-au întrebat dacă va mai veni sau nu artistul lor preferat la festivalul de la Costinești.

Selly a explicat situația pe rețelele de socializare și i-a asigurat pe români că Travis Scott a fost eliberat după ce a plătit o cauține în valoare de 500 de dolari.

„M-ați zăpăcit cu asta că Travis Scott nu mai vine la Costinești că l-au arestat, că ce se întâmplă. Vine 100% la Costinești. Acum e în libertate. A fost o faptă minoră pe care a făcut-o. Cauțiunea i-au pus-o la 500 de dolari pe care i-a plătit instant și omul e de mult plecat în arest.

A stat în arest 5 minute, până a plătit cauțiunea respectivă, pe o faptă minoră, că s-a certat cu cineva, pe barca lui. Practic a făcut urât de la băutură. Nu există, e în libertate, vine la Costinești la Beach Please, să nu vă aud, să nu vă faceți niciun fel de dubiu în privința asta”, a transmis Selly.

Foto: Instagram, Facebook, Miami-Dade County Sheriff's Office

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni