• PRO TV
  • Armin Nicoară s-a fotografiat cu cele mai frumoase femei de la EURO 2024. Gestul artistului, considerat lipsă de respect față de Claudia Puican: „E geloasă”

Armin Nicoară s-a fotografiat cu cele mai frumoase femei de la EURO 2024. Gestul artistului, considerat lipsă de respect față de Claudia Puican: „E geloasă”

Armin Nicoară s-a fotografiat cu cele mai frumoase femei de la EURO 2024. Gestul artistului, considerat lipsă de respect față de Claudia Puican: „E geloasă”

Armin Nicoară a mers în Germania, special pentru meciurile de la EURO 2024 și nu a ratat ocazia de a-și face poză cu cele mai frumoase femei care se află în tribune. Gestul lui, însă, a fost criticat de mai multe persoane.

Gallery

De-a lungul timpului, Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican, chiar înainte de nuntă, dar și că îi plac femeile frumoase, motiv penarmitru care, le face complimente și le apreciază fotografiile de pe rețelele de socializare.

Armin Nicoară s-a fotografiat alături de fanele de la EURO 2024

Oameni din întreaga lume se află în Germania, pentru meciurile de la EURO 2024 și multe femei sunt și ele prezente, în tribune. Armin Nicoară a avut ocazia de a le cunoaște pe unele dintre ele, în timpul meciurilor care au avut loc până acum.

Pe rețelele de socializare, Armin Nicoară a postat mai multe fotorgafii, printre care se numără unele alături de Ivana Knoll și de Kristina Shatskykh, două modele cunoscute internațional.

Citește și:

​Gestul acestuia nu a fost văzut, însă, cu ochi prea buni, ținând cont că este însurat, dar și că, deseori, i se atrage atenția asupra comportamentului pe care îl are față de alte femei.

„Lasă fetele în pace, că te vede Claudia și o lună nu-ți mai dă ciorbă caldă”, „Joci teatru, nu meci. Claudia e geloasă”, „Lasă fetele, că ești însurat”, „Pe unde te văd, numai alergi după muieri”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care acesta le-a primit.

Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican

În urmă cu ceva timp, Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican, chiar înainte de nuntă, cu doar un an. Artistul s-a scuzat, spunând că este „mai copil” și a fost doar o „mică greșeală”.

Citește și:

„Am înșelat-o înainte de nuntă cu un an, un an și ceva. Ea a știut că a fost doar o mică greșeală de-a mea și că ăsta sunt eu, așa, mai copil. Nu știu, poate voi fi… din partea haterilor, aș primi mesaje negative, dar eu cred că la o fată nu e ca la… adică noi, bărbații, nu punem suflet”, a spus Armin, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni