• PRO TV
  • „Băiat sau fetiță”. Mesajul care a apărut pe contul logodnicei lui Iancu Sterp, cu puțin timp înainte de nuntă. Fanii nu s-au putut abține

„Băiat sau fetiță”. Mesajul care a apărut pe contul logodnicei lui Iancu Sterp, cu puțin timp înainte de nuntă. Fanii nu s-au putut abține

„Băiat sau fetiță”. Mesajul care a apărut pe contul logodnicei lui Iancu Sterp, cu puțin timp înainte de nuntă. Fanii nu s-au putut abține

Denisa Coțolan și Iancu Sterp se pregătesc să ajungă în fața altarului, în această toamnă. Cei doi vor face nunta, la aproximativ un an de când fratele lui Culiță și-a cerut iubita în căsătorie.

Gallery

Recent, Denisa Coțolan a postat o fotografie în care apare alături de Iancu Sterp, doar că un internaut le-a adresat o întrebare importantă.

Denisa Coțolan și Iancu Sterp, așteptați să facă un copil

Încă de când au început să posteze primele fotografii împreună, cei din mediul online i-au complimentat și felicitat pentru cuplul pe care îl formează, fiind convinși că sunt făcuți unul pentru altul.

Cei doi au demonstrat acest lucru, atunci când s-au logodit, imediat după ce Iancu a pierdut unul dintre meciurile RXF. Acesta a îngenuncheat chiar în ring, iar răspunsul Denisei a fost, evident, da.

Citește și:

​Cum nunta le bate la ușă, fanii celor doi vor ca Denisa și Iancu să își ducă relația la un nou nivel și să își întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului. Tocmai din acest motiv, recent, după ce Denisa a postat o fotografie alături de Iancu, un internaut a remarcat fericirea pe care o emană.

„Aste e poză de aia după ce ai aflat ce va fi, băiat sau fetiță”, a fost comentariul primit de cei doi logodnici, dar, la care, nu a răspuns niciunul dintre ei.

Iancu Sterp nu a luat parte la pregătirile pentru nuntă

Cum lunile treceau, iar o nuntă necesită multă implicare, pentru a ieși la superlativ, familia lui Iancu a preluat inițiativa și a început să se ocupe de toate cele necesare, la scurt timp după ce acesta plecase la ”Survivor All Stars”.

Citește și:

​Ileana Sterp, una dintre surorile acestuia, a mărturisit că totul decurge conform planului, iar marele eveniment este așteptat cu sufletul la gură.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni