• PRO TV
  • Zanni, dezvăluiri despre Antonia și Alex Velea. Ce se întâmplă la studio în jurul cântăreței

Zanni, dezvăluiri despre Antonia și Alex Velea. Ce se întâmplă la studio în jurul cântăreței

Zanni, dezvăluiri despre Antonia și Alex Velea. Ce se întâmplă la studio în jurul cântăreței

În urmă cu mai mulți ani, după ce o perioadă lungă de timp au apărut împreună, Zzanni anni și Alex Velea au întrerupt colaborarea.

Chiar dacă partenerul Antoniei l-a făcut cunoscut pe artistul care a câștigat Survivor România All Stars 2024, iată că între ei nu a fost o conexiune atât de puternică, astfel că Zanni a deci să plece din studioul lui Alex Velea.

Invitat recent într-un podcast, Zanni nu a vrut să vorbească despre cearta dintre el și Alex Velea, însă a afirmat că, în primul rând, între ei nu exista niciun fel de conexiune. Mai mult decât atât, artistul a afirmat că foarte multă lume stă lângă Antonia și Alex Velea doar pentru a aduna like-uri și pentru a pune story-uri cu aceștia.

Gallery

Astfel, câștigătorul Survivor România All Stars 2024 lasă de înțeles că mulți artiști care merg la studio stau în jurul Antoniei doar pentru a primi validare în mediul online de la alte persoane.

„Alex Velea este o lecție, fie ea bună sau rea. Nu vreau să vorbesc despre asta. Eu niciodată nu am jucat un rol. Am vrut să plec de la studio de mai multe ori. Eu de multe ori m-am arătat pe mine în fața lor și le-am spus că nu avem conexiune. Trebuia să vindem o iluzie oamenilor, să mă supun unui vibe fals. E o energie falsă.

Toată lumea vinde iluzia asta de lux și opulență, dar ei nu au o chiflă în stomac. Și nu-mi plăcea asta. Mulți stăteau în jurul Antoniei și a lui Alex Velea ca să facă și ei un story și like-uri. În studio-ul ăla nu era nimic real. Alex Velea făcea piese doar cui genera bani. Și nu e de judecat”, a spus Zanni pe YouTube.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni